Πόντιοι Κοζάνης| Μπροστάρηδες οι Αλεξανδρίδης-Χλιάπας, μένει ο Κατακαλίδης, τέσσερις ανανεώσεις



Αρχίζουν να «ρολάρουν» οι Πόντιοι Κοζάνης, που γυρνούν στην πρωτεύουσα του νομού ως έδρα, όπως πρόπερσι στη Γ΄ Εθνική, μετά το περσινό «διάλειμμα» στην Ξηρολίμνη, ως… ΑΕΠ Καραγιαννίων (τυπικά διατηρείται το τελευταίο όνομα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, λόγω χρονοβόρων διαδικασιών). 

Η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας οριστικοποίησε τη νέα διοίκηση, με τον επιχειρηματία Χαράλαμπο Αλεξανδρίδη (ασχολείται με φωτοβολταϊκά) να μπαίνει πρώτη φορά στο σχήμα, ως νέος πρόεδρος. 

Νέο μέλος και αντιπρόεδρος είναι ο Ιωάννης Χλιάπας, που την προηγούμενη διετία ήταν ο μεγάλος χορηγός της ομάδας. Από το συμβούλιο αποχώρησε ο περσινός πρόεδρος, Κώστας Τσιρανίδης, που παραμένει κοντά ως οικονομικός υποστηρικτής. 

Ήδη οι Πόντιοι ξεκινούν τα πρώτα βήματα στο σχεδιασμό, με τον Νίκο Κατακαλίδη (ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής στο νομό) να παραμένει στον πάγκο, με συνεργάτες τους Στάθη Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Κοτταρίδη. 

Επίσης, με τους Κοζανίτες συμφώνησαν για ανανέωση τέσσερα βασικά στελέχη του «κορμού», στην πορεία προς τον τίτλο, οι Πλάτων Καρακατσάνης, Δημήτρης Ταφαρλής, Κλόντι Ντούκα και Χρήστος Σερσέμης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική