Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Πήρε Σταυρινόπουλο, κοντά ο Δημητρακόπουλος



Μεταγραφών συνέχεια για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, που έντυσε στα κυανόλευκα τον Κωνσταντίνο Σταυρινόπουλο. Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΝΕ έχει θητεύσει και στην Αναγέννηση Επανομής, ενώ αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως δεξί μπακ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ψαράδων»:
«Ακόμα ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο Κωνσταντίνος Σταυρινοπουλος από τον ΠΑΟΝΕ θα φοράει φέτος τα γαλανόλευκα του Ποσειδώνα Μηχανιωνας. Τον καλωσοριζουμε του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονια».
Αποτέλεσμα εικόνας για Μάριος Δημητρακόπουλος
Ο Μάριος Δημητρακόπουλος ένα βήμα από τη Μηχανιώνα
Παράλληλα, μια ανάσα από την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη δείχνει ο Μάριος Δημητρακόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Παλαιοχωρίου (άλλωστε δεν «κατεβαίνει) και αναμένεται να αποκτηθεί άμεσα, σμίγοντας ξανά με τους Χαρίση-Ιγνατίδη. Ο 25χρονος κεντρικός χαφ έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΟ Καρδίας, Απόλλωνα Αρναίας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πανηλειακό, Διγενή Λακκώματος, Κ20 Άρη, αλλά και στη Γερμανία.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΙΓΝΑΤΙΔΗ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
Τέλος, επιβεβαιώθηκε τορεπορτάζ του soccerpractor, για την επιστροφή του Ηλία Ιγνατίδη στον Ποσειδώνα: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την απόκτηση του Ηλία Ιγνατιδη. Ο Ηλίας μετά από 1,5 χρόνο θα ξαναφορεσει την φανέλα του Ποσειδώνα και θέλει όλη η διοίκηση να τον καλοσορισει, να έχει πάνω απ όλα υγεία και με την ποδοσφαιρική του κλάση να διαπρέπει στο γήπεδο.
Ηλία καλώς ήρθες!!».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική