Τρίγλια| «Πρώτη» με Τσουκάνη, Καπαγιαννίδη, Πότσι-Ποιοι έκλεισαν



Στην πρώτη προπόνηση της Τρίγλιας, εκτός από τα γνωστά νέα αποκτήματα, τους Ιάσονα Παπαδημητρίου (επιθετικός Εδεσσαϊκού), Αλέξανδρο Τσεμπερίδη (αμυντικός χαφ Νίκης Βόλου) και Ηλία Βούρα (τερματοφύλακας Καλαμάτας), το «παρών» έδωσαν τρία νέα πρόσωπα ακόμα και άμεσα ξεκαθαρίζει αν αποκτηθούν και τυπικά, κάτι που είναι το πιθανότερο. 
Ο λόγος για τον έμπειρο πολυσύνθετο μέσο, Στέλιο Τσουκάνη, που έμεινε ελεύθερος από τον Μακεδονικό, αλλά και το 19χρονο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Καπαγιαννίδη, με θητεία σε Μακεδονικό και ακαδημίες Μπόχουμ. Παρών ήταν και ο νεαρός στόπερ, Ηλία Πότσι, με παρουσία σε Κ20 Άρη και πέρυσι Αετό Οφρυνίου, ενώ με την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη γυμνάστηκε και ο Χαλκιδικιώτης πλάγιος μπακ, Αβραάμ Κουλπαλίδης, που αξιολογείται και έχει αρκετές πιθανότητες απόκτησης.
Βεβαίως, για τον 28χρονο Τσουκάνη δε χρειάζονται συστάσεις, έχοντας θητεία και σε Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χανιά, Επανομή, ΠΑΟΝΕ και Κισσαμικό. Στο στόχαστρο βεβαίως παραμένει και ο Καλούδης Λεμονής. 
Παράλληλα, ανατροπή υπήρξε με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, που εντέλει φαίνεται πως συμφωνεί και εκτός απροόπτου παραμένει στους Χαλκιδικιώτες, όπως και οι Παλαβράκης, Ζώτος, Ντούνγκα, Λιόντας, Σγουρής, Μιλκούδης, Ανδρεάκος, Κεχαγιάς, Μενικάλι και Σαρβανίδης.

Από την Τρίγλια έχουν αποχωρήσει οι Λιόνης, Σταυρόπουλος, Σουάνης, Προκοπίου, Καρατζάογλου, Μπέσσας, Μουτζίκος, Μπινίκος, Καραϊτης, Βελισσάρης, Πάλλας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική