Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

 



Την απόφαση να “κρεμάσει” τα γάντια του σε ηλικία 40 ετών πήρε ο Βαγγέλης Πίτκας, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor



Ο Σερραίος τερματοφύλακας ολοκληρώνει ένα μεγάλο και πετυχημένο αγωνιστικό κύκλο, σε αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου, όντας από τους κορυφαίους πορτιέρε στη Σούπερ Λιγκ 2 τα τελευταία χρόνια. 



Ο Πίτκας την τελευταία διετία ξεχώρισε στην εστία του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος αποτελεί τον τελευταίο σταθμό στην καριέρα του.

 



Παλιότερα, ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε σε Κ19 Ουντινέζε, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, Καλλικράτεια, Αιολικό, Κιλκισιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Παναχαϊκή, Πανηλειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Δόξα Δράμας, ΝΠΣ Βόλο (πανηγύρισε άνοδο στη SL1) και Ρόδο, αλλά και στην Α΄ Εθνική με Λαμία και Ηρακλή. 



Ήδη ο Βαγγέλης Πίτκας έχει ξεκινήσει νέα καριέρα στο χώρο, ως προπονητής τερματοφυλάκων, σε ομάδες και ακαδημίες στη Χαλκιδική. 

Συγκεκριμένα, ο Πίτκας είναι προπονητής τερματοφυλάκων σε Νίκη Πολυγύρου και Δόξα Καλυβών (Α1 Χαλκιδικής αμφότερες), τόσο στα ανδρικά τμήματα, όσο και στις υποδομές. 

Μάλιστα, στην ομάδα του Πολυγύρου ο Βαγγέλης Πίτκας είναι υπεύθυνος όλων των προπονητών, σε κάθε τμήμα στις ακαδημίες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ