ΠΑΟΚ| «Πικρή» νίκη (3-2), αποκλεισμός από Σλόβαν (pics)!



«Αντίο» στην Ευρώπη από πολύ νωρίς είπε ο ΠΑΟΚ, αφού η νίκη με 3-2 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας αποδείχτηκε χωρίς αντίκρισμα, δεδομένης της ήττας με 1-0 στη Σλοβακία! 
Ο Δικέφαλος του Βορρά μένει εκτός Γιουρόπα Λιγκ από τον Αύγουστο, μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον μοιραία επικεντρώνεται στη διατήρηση των «σκήπτρων», του περσινού νταμπλ, στις εγχώριες διοργανώσεις. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Η «ζημιά» έγινε τόσο στο γκολ του πρώτου ματς στο φινάλε, όσο στις δυο αδράνειες στην Τούμπα, που έφεραν τα εκτός έδρας τέρματα της Σλόβαν. 
Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού οι φιλοξενούμενοι από το πουθενά έκαναν το 0-1 στο 37΄, με δράστη τον Μεντβέντεφ. 
Ο ΠΑΟΚ έδειξε «φλυαρία» σε πρώτη φάση, αφού έκλεισε στα καρέ την ομάδα της Μπρατισλάβας, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες
Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Σβιντέρσκι έδωσε πνοή και σε ένα δίλεπτο ήρθε η ανατροπή… ελπίδας. Στο 49΄ ήρθε το 1-1 από τον Λημνιό σε σέντρα του Γιαννούλη και στο 50΄ ο Κάρολ Σβιντέρσκι έκανε το 2-1… αναπτέρωσης, μετά από ασίστ του Ροντρίγκο. 
Δυο ευκαιρίες των γηπεδούχων από Άκπομ (58΄) και Σβιντέρσκι (59΄) έδειξαν ότι οι ισορροπίες ήταν πολύ λεπτές. 
Ο «εφιάλτης» για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 61΄, με το 2-2 για την ομάδα του Γιαν Κόζακ, που την έχρισε φαβορί για την πρόκριση, καθώς οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονταν δυο γκολ, συνδυασμένα με τύχη και… αποθέματα. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Μετά από αδράνεια της άμυνας σε κόρνερ, ο Ντε Μάρκο από κοντά ισοφάρισε. Στο 68΄ οι Σλοβάκοι είχαν και δοκάρι με τον Μποζίκοφ. 
Τελικά, το ματς πήρε ξανά… φωτιά με το 3-2 του ΠΑΟΚ από τον Γιαννούλη, με ωραίο αριστερό σουτ, αλλά πέραν τούτου… ουδέν, παρά την ευκαιρία του Άκπομ (92΄). 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Η πρόκριση δεν άλλαξε χέρια και έτσι ο «Δικέφαλος», που βρήκε μπροστά του και τον θετικό γκολκίπερ Γκρέιφ, αποδείχτηκε… αυτόχειρας.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (64΄Μίσιτς), Ελ Καντουρί (31' Ντάγκλας Αουγκούστο), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (46' Σβιντέρσκι), Άκπομ.
ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Γκρέιφ, Ντε Γκαμπς, Μόχα, Σποράρ, Ιμπραίμ (68' Νονό), Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν (88' Ρατάο), Μποζίνκοφ, Μπάιριτς( 78' Σουκότσκι), Ντε Μάρκο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 35 άτομα, πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική