Πανσερραϊκός| Πλησιάζει ο Πτηνόπουλος



Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μηνά Πτηνόπουλου δείχνει ο Πανσερραϊκός, αφού οι επαφές των δυο πλευρών έχουν προχωρήσει σημαντικά, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor. 
Ουσιαστικά, οι Σερραίοι «αγγίζουν» ακόμα ένα «μπαμ» στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, με τον Καβαλιώτη εξτρέμ που την τελευταία διετία έπαιξε στον Ηρακλή (πρωταγωνιστής πρόπερσι στη Γ΄ Εθνική, στην πορεία ανόδου, αρκετές παρουσίες πέρυσι στη Φούτμπολ Λιγκ). 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μηνάς Πτηνόπουλος
Όλα δείχνουν ότι τα «λιοντάρια» θα συμφωνήσουν άμεσα και οριστικά με τον 26χρονο πλάγιο μεσοεπιθετικό, ώστε μέσα στο επόμενο διήμερο να υπάρξουν πιθανότατα και οι επίσημες ανακοινώσεις. 
Ο Πτηνόπουλος, που απασχόλησε και άλλες ομάδες, θα δώσει λύσεις με την ταχύτητα, την ποιότητα, την εκρηκτικότητα και την εμπειρία του στα «φτερά» της επίθεσης για την ομάδα του Νίκου Νεντίδη, η οποία είχε «γεμίσει» κυρίως σε άμυνα και κέντρο με τις προηγούμενες προσθήκες. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μηνάς Πτηνόπουλος
Ο Μηνάς Πτηνόπουλος πλην του Ηρακλή έχει αγωνιστεί σε Καβάλα (επίσης ξεχώρισε με τις παρουσίες του στη Γ΄ Εθνική), Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Άρη Ακροποτάμου και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η έλευση ενός εξτρέμ έδειχνε η τελευταία εκκρεμότητα του σχεδιασμού για τους «ερυθρόλευκους», που κορυφώνουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕ Καρίτσας στην Πιερία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική