Ασπρόπυργος| Απέκτησε Ζγκούρι και Παναγόπουλο



Διπλό «χτύπημα» από τον Ασπρόπυργο, με την ομάδα της δυτικής Αττικής να αποκτά τον επιθετικό Αντώνη Ζγκούρι και τον γκολκίπερ Λεωνίδα Παναγόπουλο, προσθέτοντας εμπειρία ενόψει Φούτμπολ Λιγκ. 
Ο πρώτος θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, μετά την έλευση του Γιόνε Πίντο, έχοντας θητεύσει σε Νέστο Χρυσούπολης, Αιγινιακό, Τρίκαλα, Ολυμπιακό Βόλου (μέχρι πρότινος), Ηρακλή Αμπελοκήπων, Οδυσσέα Κορδελιού και απασχολώντας πολλές ομάδες. 
Ο Παναγόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να έχει θητεία και σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Βύζαντα Μεγάρων, Ρόδο, Ιωνικό, τον Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο και τις ρουμανικές, Κλουζ και Τούρνου Σεβερίν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ζγκούρι:
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
 «Η Δ.Ε. της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΖΓΚΟΥΡΗ ΡΟΝΤΙΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. 

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 31 χρονών και αγωνίζεται ως Επιθετικός. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Οδυσσέα Κορδελιού (Γ΄), Ηρακλή Αμπελοκήπων (Γ΄), Νέστο Χρυσούπολης (Γ΄), Αιγινιακό (Β΄), Τρίκαλα (Β΄), Ολυμπιακό Βόλου (Γ΄).
Καλωσορίζουμε τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΝΤΙΟΝ ΖΓΚΟΥΡΗ στην οικογένεια της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων». 

Η ανακοίνωση για τον Παναγόπουλο:
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γένι, παπούτσια, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
"Η Δ.Ε. της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 32 χρονών και αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ολυμπιακό (Α΄), Πανιώνιο (Α΄), Βύζαντα Μεγάρων (Β΄), Τούνου Σεβερίν (Α΄Ρουμανίας), Σαγκεάτα Ναβοντάρ (Α΄Ρουμανίας), Ουνιβερσιτατέα Κλούζ (Α΄Ρουμανίας), Ερμής Αραδίππου (Α΄Κύπρου), Ιωνικό (Γ¨), Ρόδο (Γ¨), Αγροτικό Αστέρα (Γ΄).

Καλωσορίζουμε τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ στην οικογένεια της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων". 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική