Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Τέλος ο Καζουλίδης, «βλέπει» Μαλιάτσο



Ανακατατάξεις στο γκρουπ των τερματοφυλάκων για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Ο Ηλίας Καζουλίδης (στη φωτο), παρότι αρχικά ανανέωσε, αποχωρεί από τους «ψαράδες», με τον νεαρό γκολκίπερ να γυρνά στον ΠΑΟΝΕ (ακόμα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ). 
Έτσι, ο Γιώργος Αμανατίδης αναζητά δυο γκολκίπερ για την πλαισίωση του Τάσου Σταυρίδη και δυο πορτιέρο ήδη παίρνουν μέρος στην προετοιμασία και είναι πιθανό να αποκτηθούν αμφότεροι. 
Ο ένας ως γνωστόν είναι ο Γιώργος Κωφίδης, ενώ ο δεύτερος που εντάχθηκε αυτές τις μέρες στις προπονήσεις του Ποσειδώνα είναι ο 20χρονος Μιχάλης Μαλιάτσος, που έπαιζε στον Μελιτέα και παλιότερα σε ΑΕ Πυλαίας, ΑΟ Καρδίας, Αναγέννηση Ρυσίου και Κ20 Ηρακλή. 
Ταυτόχρονα, μετά το φιλικό της Τετάρτης, με τον ΠΑΟΝΕ στους Ν. Επιβάτες, η Μηχανιώνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την τύχη των δοκιμαζόμενων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ποσειδώνας Μηχανιώνας
Το πιθανότερο είναι εκτός από τους τερματοφύλακες, Κωφίδη και Μαλιάτσο, να έρθουν και οι Γιαννούσης (πλάγιος μπακ Μαραθώνα) και Μιτσάνι (επιθετικός, παλιά ακαδημίες Άρη), που αφήνουν καλές εντυπώσεις. 
Τέλος, ο Ποσειδώνας κέρδισε 7-1 σε φιλικό τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (χατ τρικ Κωνσταντίνου), από ένα γκολ οι Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Ευαγγελίδης και Δημητρακόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική