Άρης| Διευθυντής ποδοσφαίρου ο Χαριστέας (pics)



Τα «κλειδιά» σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης, που αναδείχτηκε από τα «σπλάχνα» της ομάδας, τον Άγγελο Χαριστέα, παρέδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Ουσιαστικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που δοξάστηκε σε Εθνική, «κιτρινόμαυρους» και εξωτερικό, καλύπτει το κενό του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, αναλαμβάνοντας το γενικό «κουμάντο», με τον τίτλο του «διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος». Ο Χαριστέας ανακοινώθηκε σήμερα και παρουσιάστηκε στα αποδυτήρια στο «Δασυγένειο» από τη διοίκηση, πιάνοντας ήδη δουλειά για αρκετά καίρια ζητήματα, καθημερινότητας, οργάνωσης, λειτουργίας και γενικότερου σχεδιασμού και στρατηγικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του.
Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.
«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου», δήλωσε νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος στο arisfc.com.gr.
* Η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και γένι
Αργότερα, βγήκε δελτίο Τύπου και για την παρουσία του Χαριστέα στο Νέο Ρύσιο:
«Έφυγε… αμούστακο παιδί και επέστρεψε πλέον ως μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Ο Άγγελος Χαριστέας πέρασε ξανά σήμερα το απόγευμα το κατώφλι του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με νέα ιδιότητα αυτή τη φορά. Αυτή του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος.
Τον Άγγελο Χαριστέα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης.
«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Άγγελο πίσω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ήταν μια σκέψη που είχα από καιρό γιατί ο Άγγελος είναι παιδί του ΑΡΗ, νιώθει από ΑΡΗ και διαθέτει, λόγω της μεγάλης του καριέρας με τον ΑΡΗ, την Εθνική και στο εξωτερικό, την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι διαθέτει τη νοοτροπία του νικητή. Άγγελε, καλωσήρθες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του κ. Καρυπίδη, κατά την παρουσίασή του στους ποδοσφαιριστές.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο οποίος μετά τη γνωριμία του με τους παίκτες, τόνισε στην πρώτη του ομιλία:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα γιατί εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα ως ποδοσφαιριστής και δεν ξεχνιούνται εκείνες οι στιγμές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει φυσικά από τότε, είμαι και εγώ εδώ τώρα για να βοηθήσω εσάς και τον ΑΡΗ να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Θα τα λέμε σε καθημερινή βάση, η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή για οτιδήποτε θελήσετε».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική