Καβάλα| Ανακοίνωσε αρχηγούς, αύριο ο αγιασμός



Με φόρα από τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με τα Χανιά, η Καβάλα προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων για την πρεμιέρα πρωταθλήματος την Κυριακή, εντός με την Τρίγλια. 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει στον Κώστα Μαρκόπουλο, αφού ο έμπειρος φορ έσπασε τη μύτη του, έκανε επέμβαση και θα μείνει περίπου δυο εβδομάδες εκτός δράσης, με τον Γιώργο Παυλίδη να ξεκινά πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης. 

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο έμπειρος εξτρέμ Παύλος Καθάριος, ενώ το Σάββατο ο ΑΟΚ θα τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό, τη στιγμή που εξέδωσε ανακοίνωση και για τους αρχηγούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Αργοναυτών»:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Football League καλεί τους Καβαλιώτες φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και να δώσουν δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Τρίγλια, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στις 16:00. Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας, κρίνεται πέρα για πέρα απαραίτητη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε όσα εντός έδρας, θα ακολουθήσουν και με την κόσμια όπως πάντα αλλά δυναμική παρουσία του, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
-Κάνει γνωστό το ότι η γενική είσοδος για το παιχνίδι με την Τρίγλια είναι 10 ευρώ, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για τους μαθητές μέχρι την Γ’ τάξη γυμνασίου με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.
-Παράλληλα ενημερώνει ότι οι αρχηγοί της ομάδας μας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 είναι οι εξής:
1.Παπαδόπουλος Γρηγόριος
2.Γαβριηλίδης Βασίλειος
3.Παπαστεριανός Άγγελος
4.Δήμιζας Γεώργιος
5.Θωμαϊδης Γεώργιος.
-Τέλος η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 κάνει γνωστό ότι υπεύθυνος του γραφείου Τύπου και επικοινωνίας είναι ο δημοσιογράφος, Πέτρος Πετρόπουλος».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική