Πανσερραϊκός| Πέντε στην έξοδο, κλείνει γκολκίπερ



Επιχείρηση αριθμητικής αποσυμφόρησης στο ρόστερ του Πανσερραϊκού, που «μεγάλωσε» ποσοτικά μετά τις τελευταίες προσθήκες, κυρίως όμως για αποχωρήσεις νεαρών με υποσχετική, ώστε να αναζητήσουν αλλού παραπάνω ευκαιρίες συμμετοχής. 

Έτσι, οι νεαροί Γιάννης Σαρέγκος (μεσοεπιθετικός), Κωνσταντίνος Μπίλης (μεσοαμυντικός), Θωμάς Φάκης (αριστερός μπακ) και Αλέξανδρος Πούλιος (μέσος) αναμένεται να δοθούν δανεικοί, οι δυο πρώτοι πιθανότατα στη Δόξα Κάτω Καμήλας (για τους άλλους δεν ξεκαθάρισε η ομάδα δανεισμού), ενώ ελεύθερος αναμένεται να μείνει ο Κύπριος μέσος, Μιχάλης Πεκρής, που αποκτήθηκε φέτος, ενώ ίσως συνεχίσει στον «γείτονα» Απόλλωνα Παραλιμνίου. 

Η ομάδα του Νίκου Νεντίδη αναμένεται να αποκτήσει άμεσα έναν «έτοιμο» τερματοφύλακα, για αύξηση επιλογών στο «1», δίπλα σε Γιαννακίδη και Τεντζέρη. Σύμφωνα με τη mikriliga.com, δυνατά παίζουν οι Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου και Γιώργος Τσάμης. 

Ο πρώτος είναι 23χρονος που πέρυσι έπαιξε στον Εδεσσαϊκό, παλιότερα σε Βέροια, Πιερικό, Κ20 ΠΑΟΚ και φέτος συμφώνησε διαδοχικά με Ολυμπιακό Βόλου, Θεσπρωτό και Απόλλωνα Πόντου. 

Ο Τσάμης είναι 28χρονος που αγωνιζόταν στην Ιεράπετρα και παλιότερα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Αστέρα Αμαλιάδας, Λαμία, Πάμισο, Αγρότη Λιανοκλαδίου και Διαγόρα Ρόδου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 Όλα δείχνουν ότι πιο κοντά είναι ο Σοϊλεμέζογλου και αποτελεί τον εκλεκτό των Σερραίων, οπότε σύντομα ίσως οριστικοποιηθεί η απόκτησή του. 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανδραμαϊκό (1-1) στρέφονται στο ματς με τον Ορφέα Ξάνθης εκτός έδρας, θέλοντας επάνοδο στα τρίποντα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική