Απόλλων Πόντου| Συλλυπητήρια για τον άτυχο φίλαθλο, αναβολή στο Κύπελλο



Ανακοίνωση συλλυπητηρίων για την απώλεια του 70χρονου φιλάθλου, Νίκου Τριγλιανού στις κερκίδες του γηπέδου στην Καλαμαριά, στο κυριακάτικο ματς με τα Χανιά, εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Απόλλων Πόντου

Αναλυτικά: «Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, το Διοικητικό Συμβούλιο  και οι
εργαζόμενοι στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, αισθάνονται συγκλονισμένοι και βαριά λυπημένοι για τον άδικο χαμό του φιλάθλου, ο οποίος μπορεί να μην είχε γενεσιουργό αιτία το ποδόσφαιρο, αλλά διαδραματίστηκε στις εξέδρες του γηπέδου μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος για την απώλειά του».

 Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης: «Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του και τα θερμά συλλυπητήριά του για τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Τριγλιανού, ο οποίος υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του συλλόγου μας. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Καλό παράδεισο να έχεις πολυαγαπημένε μας κυρ Νίκο, θα σε θυμόμαστε για πάντα...».



ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Οι «κοκκινόμαυροι» προετοιμάζονται για τον δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνα, την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας, σε περίπτωση που την Τρίτη δεν αποφασιστεί επ’ αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος λόγω της εκκρεμότητας με τα τηλεοπτικά. 

Και αυτό γιατί αναβλήθηκε ο αρχικά προγραμματισμένος για την Τετάρτη αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο. 

Το αίτημα ήρθε από την πλευρά των Θεσσαλών, λόγω εργασιών στα γήπεδα Νεάπολης και Αλμυρού και έτσι η ΕΠΟ θα ορίσει άλλη ημερομηνία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική