Λύκοι Καλοχωρίου| Δημιουργούν ομάδα παλαιμάχων




Ξανά στο προσκήνιο βγαίνουν οι ιστορικοί Λύκοι, έστω και… εμμέσως. Η ανενεργή πλέον ομάδα της Θεσσαλονίκης με έδρα το Καλοχώρι, ένα ιδιόκτητο γήπεδο-στολίδι στο παρελθόν (ονόματι «Στέλιος Ηλιάδης»), που έφτασε μέχρι τη Β΄ Εθνική (διετία 1997-1999) με μπροστάρη τον αείμνηστο Κώστα Ηλιάδη (ιδρυτής των «πρασινόμαυρων», σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2009) αποφάσισε τη σύσταση ομάδας παλαιμάχων, που θα παίζει σε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Λύκοι ΗΛΤΕΞ

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Δόξας Ελπίδας στον Εύοσμο, ενώ οι «ΗΛΤΕΞ Λύκοι» (όπως έγιναν ευρέως πιο γνωστοί), που ιδρύθηκαν το 1982, στο ζενίθ της πορείας τους είχαν αξιόλογους παίκτες και προπονητές, μέχρι το «λουκέτο» στη λειτουργία τους τη σεζόν 2004-2005.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λύκοι Καλοχωρίου

 Συνολικά έπαιξαν έξι φορές στη Γ΄ Εθνική, ενώ τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία για ομάδα βετεράνων πήραν στελέχη της ομάδας από το παρελθόν, όπως οι Δημήτρης Δεβρίκης (τέως παράγοντας), Χρήστος Χατζαρίδης και Γιώργος Κεχαγιάς (παλαίμαχοι), που ανακοίνωσαν την υλοποίηση της ιδέας τους στα social media:

«Ο κύβος ερρίφθη.......
Στην προχθεσινή συνάντηση αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας παλαιμάχων των ΛΥΚΩΝ. Θα αγωνίζεται σε παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πρώτη συγκέντρωση την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 15.30 στο γήπεδο της Δόξας Ελπίδος στον Εύοσμο πίσω από το Αστυνομικό μέγαρο και το πρώτο παιχνίδι θα δοθεί στις 25 Νοεμβρίου στην μνήμη του Προέδρου όπου θα προσκληθούν η σύζυγος και τα παιδιά του. Καλούνται όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στους ΛΥΚΟΥΣ να παραβρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση όπου θα τους γίνει και ενημέρωση (αθλητική περιβολή για οικογενειακό δίτερμα)».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική