Εδεσσαϊκός| «Χώρισε» με Ιωσηφίδη, «τελικός» με Αστραπή



Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Εδεσσαϊκός, μετά το απρόσμενα κακό ξεκίνημα σε 8 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο, που αναπροσαρμόζει τις αρχικές βλέψεις για καλή πορεία (για πρωταθλητισμό ούτε λόγος, παρά την ιστορία και τη δεδομένη δυναμική των "τριαινοφόρων"), θυμίζοντας έντονα την κακή εκκίνηση τις δυο προηγούμενες χρονιές στην κατηγορία (βέβαια, στη συνέχεια υπήρξε αντεπίθεση διαρκείας, με τερματισμό στο 5ο σκαλί και τις δυο φορές). 

Η ιστορική ομάδα της πόλης των καταρρακτών ουσιαστικά είναι τελευταία, εξαιρουμένων των Άρη Παλαιοχωρίου και Σειρήνας Γρεβενών, οι οποίοι πλέον δεν μετέχουν καν στο πρωτάθλημα (η δεύτερη τώρα, ο πρώτος εξαρχής) και καλείται να προσπεράσει τουλάχιστον τέσσερις ομάδες (μείον 4 από την προνομιούχο 9άδα), αν δεν θέλει να γυρίσει στο τοπικό μετά από μια τριετία στη Γ΄ Εθνική. 

Η ομάδα του Πάρη Ζουμπούλη φαντάζει ως τώρα η δυσάρεστη έκπληξη και πληρώνει την αποδυνάμωση του ρόστερ το καλοκαίρι σε καίριες θέσεις (άφησαν κενά οι Παπαδημητρίου, Παπαγεωργίου, Σοϊλεμέζογλου κ.α.), ενώ πολλά ματς δεν της «βγήκαν», παρά την καλή απόδοση. 

Η ουσία είναι ότι σε εφτά ματς στο γήπεδο, οι Εδεσσαίοι έχουν τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (συν τη νίκη στα χαρτιά με το Παλαιοχώρι). 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Μετά την πρόσφατη ήττα στην Αγκαθιά, η αναμέτρηση της Κυριακής στο «Φόρης Γεντζής» με την Αστραπή Μεσοποταμίας από την Καστοριά αποκτά οριακό χαρακτήρα για τη συνέχεια, έχει ουσιαστικά χαρακτήρα τελικού, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, όσο κυλούν οι αγωνιστικές και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, πριν το νέο «τελικό» με τη Θύελλα Σαρακηνών εκτός έδρας (έπεται η νίκη στα χαρτιά με τη Σειρήνα, ο νέος κρίσιμος αγώνας με τα Τρίκαλα Ημαθίας εντός και το ρεπό του πρώτου γύρου). 

Ένα από τα «αγκάθια» για τους «πράσινους» είναι οι φτωχές επιθετικές επιδόσεις, με τέσσερα ματς αφλογιστίας (χωρίς τέρμα) στα συνολικά εφτά, από ένα γκολ στις ισοπαλίες με Γιαννιτσά, Αγροτικό Αστέρα και δυο κόντρα στην Καλλικράτεια (τα άλλα τρία του πίνακα έρχονται στο άνευ αγώνα ματς με τον Άρη Παλαιοχωρίου). 

Άμεσα χρειάζεται βελτίωση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, για να έρθουν οι νίκες και η τόνωση της ψυχολογίας έγκαιρα. 

Την ίδια στιγμή, από το ρόστερ αποχώρησε μετά από μια διετία ο μεσοαμυντικός, Νίκος Ιωσηφίδης, που συμφώνησε να επιστρέψει στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας (έχει υψηλές βλέψεις στο τοπικό). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Ιωσηφίδης Εδεσσαϊκός

Στην έξοδο ο Νίκος Ιωσηφίδης

Βεβαίως, αυτό δεν επηρεάζει σημαντικά τα πλάνα (ήταν άλλωστε στρατευμένος τους τελευταίους μήνες), αφού στους στόπερ υπάρχουν οι Μωυσίδης, Αβραμίδης και Χαραβητίδης, στα «εξάρια» οι Τούφας, Πασσαλής, Καρατζάογλου, ενώ και τις δυο θέσεις μπορεί να καλύψει ο Πούπης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική