Κιλκισιακός| Πήρε Πεϊμανίδη για την εστία, τέλος ο Τουρσίδης



Στην εμπειρία του 35χρονου τερματοφύλακα Περικλή Πεϊμανίδη και την καλή σχέση του με τον προπονητή, Γιώργο Αβραμίδη ποντάρει ο Κιλκισιακός, που ενισχύθηκε στα δοκάρια. 

Ο έμπειρος γκολκίπερ συμφώνησε με τους Κιλκισιώτες και θα συνθέσει το δίδυμο στον «άσο» με τον Ιπποκράτη Τριανταφυλλίδη, μετά τη φυγή των Κάμπα και Πετράκη. 

Ο Πεϊμανίδης συνεργάστηκε με τον Αβραμίδη σε Μακεδονικό (διατέλεσε και γυμναστής τερματοφυλάκων) και Μελιτέα, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της ΕΠΣΜ, όπως ΠΑΟ Κουφαλίων, Αστραπή Μεσαίου, Ηλιούπολη, ΠΑΟΔ, Θύελλα Περιστερώνα, Εθνικό Μαλγάρων και Μακεδονικό Ασκού. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στον αντίποδα, από τους Κιλκισιώτες αποχώρησε ο 20χρονος αμυντικός χαφ, Νίκος Τουρσίδης, που επέστρεψε στον ΑΟ Καρδίας, από τον οποίο είχε αποκτηθεί την ίδια μεταγραφική περίοδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Ξανά στην Καρδία ο Τουρσίδης

Οι «κυανέρυθροι» μετά τα θετικά αποτελέσματα με Ορφέα Ξάνθης (νίκη εκτός) και Απόλλωνα Παραλιμνίου (ισοπαλία εντός) προετοιμάζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα του Άρη Αβάτου, με τους νεαρούς Κεσίδη και Πεπεγιάνη να είναι πλέον διαθέσιμοι, αφού εκδόθηκαν τα δελτία τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική