Καλλικράτεια| Κοντά σε Παπαδάκη, ομαδικός εκκλησιασμός (pics)



Τη μνήμη της Οσίας Παρασκευής τίμησε στην ομώνυμη εκκλησία η ομάδα της Καλλικράτειας, ανήμερα της εορτής της. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των «ερυθρόλευκων»: 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

«Εορτή της Οσίας Παρασκευής της Νέας της «Επιβατηνής» σήμερα (14 Οκτωβρίου) στη Νέα Καλλικράτεια. Σύσσωμη η ομάδα μας παραβρέθηκε σήμερα (14/10) στην εκκλησία της Οσίας Παρασκευής και τίμησε την μνήμη της. Η μνήμη της Οσίας Παρασκευής τιμάται από την εκκλησία μας κάθε χρόνο στις 14 Οκτωβρίου και στην Ν. Καλλικράτεια υπάρχει ένας από τους τρεις ναούς, που έχουν φτιαχτεί προς τιμή της σε όλη τη χώρα».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Στην ομάδα της Χαλκιδικής υπάρχει ικανοποίηση για τη δυναμική εκκίνηση και τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο (11 πόντοι, τέσσερις λιγότεροι από τον πρωτοπόρο Αλμωπό Αριδαίας), με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, μετά και το χθεσινό διπλό στα Τρίκαλα Ημαθίας, με το γκολ-πέναλτι του Σουλίδη.

Ο Γιάννης Παπαδάκης

Την ίδια στιγμή, με την Καλλικράτεια προπονείται ο Κρητικός εξτρέμ, Γιάννης Παπαδάκης, που είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός πέρυσι έπαιξε στην Κ20 του Εργοτέλη και έκανε προετοιμασία φέτος με την πρώτη ομάδα των «κιτρινόμαυρων».
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα αντιμετωπίζει την Τετάρτη για την 3η φάση του Κυπέλλου Χαλκιδικής τη Δόξα Ορμύλιας, εκτός έδρας στις 15.30, ενώ την Κυριακή υπάρχει το προγραμματισμένο ρεπό του πρώτου γύρου (σειρά έχει ο εντός έδρας αγώνας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας).  

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική