Παραμένει στο Νότο ο Ανθουλάκης, από ΠΑΟ στον Ατρόμητο (Κ19)




Ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Βορρά, ο Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός, Γιώργος Ανθουλάκης, έχει ρίξει… άγκυρα στο Νότο, αλλά πάντα σε υψηλό επίπεδο, ενώ παλιότερα δοκιμάστηκε στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ. 

Γεννηθείς το 2002, ο 17χρονος επιτελικός χαφ, που ξεχωρίζει για την ταχύτητά του με τη μπάλα και την τεχνική του, συμφώνησε με την Κ19 του Ατρομήτου (τον ήθελε και παλιότερα), όπου θα έχει πλέον προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Ο Ανθουλάκης έπαιζε μέχρι πρότινος στην Κ19 του Παναθηναϊκού και νωρίτερα στην Κ17 του «τριφυλλιού», όπου ξεχώρισε, με προπονητή τον Κώστα Φραντζέσκο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανθουλάκης Παναθηναϊκός

Ο νεαρός με την «πράσινη» Κ17 έπαιξε σε 23 από τα 25 ματς, εκ των οποίων τα 20 ως βασικός (πρώτος σε λεπτά συμμετοχής), με 8 τέρματα (δεύτερος σκόρερ, πρώτος σε ασίστ) στο «ELITE VIKOS CUP» το 2017, ενώ ακόμα είχε 7 συμμετοχές και ένα γκολ σε επίσημα ματς και φιλικά με την Εθνική Παίδων. 


Με την ΕΠΣΜ ο Γιώργος Ανθουλάκης βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Νέων Μεικτών ομάδων προεπιλογής εθνικών ομάδων (αήττητοι πρωταθλητές), ενώ παλιότερα έπαιξε σε Κ17 Απόλλωνα Καλαμαριάς (από εκεί έκανε το άλμα για τον ΠΑΟ) και πιο πριν στα τμήματα υποδομής (μικρότερων ηλικιακά τμημάτων) των ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Σχετική εικόνα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική