Βέροια| Χειρουργήθηκε ο Λεφίδης, γυρνούν Πασάς-Πεταυράκης



Σε επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε ο Δούκας Λεφίδης και ο αριστερός μπακ της Βέροιας αναμένεται να μείνει τρεις-τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης, όπως προβλέπεται συνήθως μετά το χειρουργείο με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Εγχείριση στους κοιλιακούς έκανε ο Λεφίδης


Για τον σαββατιάτικο σημαντικό αγώνα στα Τρίκαλα (με τηλεοπτική μετάδοση), ο Σάκης Θεοδοσιάδης ποντάρει στην επάνοδο των Γιάννη Πασά (εξέτισε την ποινή του έμπειρος εξτρέμ) και Σταύρου Πεταυράκη (αποθεραπεύτηκε). 

Ο τελευταίος διεκδικεί ξανά τη θέση του βασικού στα αριστερά της άμυνας, ως… κανονικός μπακ, παρότι πήρε καλά υπηρεσιακά στη θέση με το Αιγάλεω ο μέσος (σε νορμάλ συνθήκες), Γιώργος Μπλέτσας. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η «Βασίλισσα» του Βορρά καλείται να πάρει κάτι θετικό για να μονιμοποιηθεί στην κορυφή (συγκατοικεί με Καβάλα και Ιεράπετρα), απέναντι σε έναν βασικό ανταγωνιστή της. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Βεβαίως, υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, αφού από τους Ημαθιώτες ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης είναι παλαίμαχος του ΑΟΤ, ενώ αντίστροφα από τους Θεσσαλούς ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης έχει διατελέσει τεχνικός και στους Βεροιώτες. 

Φυσικά, υπάρχουν και κοινοί παρονομαστές στα ρόστερ (όπως Βέρτζος, Παπαγεωργίου από τα Τρίκαλα, που έχουν θητεία στη Βέροια).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική