Τρίγλια| Φιλική ισοπαλία με Μηχανιώνα (1-1), τσεκάρει Σμυρλή




Στον απόηχο της μεγάλης μεταγραφής του Θωμά Ναζλίδη, η Τρίγλια αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας τη Δευτέρα, σε φιλικό στις εγκαταστάσεις Μάττα. 

Το σκορ διαμορφώθηκε από δυο χτυπήματα πέναλτι, με τον Ξανθόπουλο να κάνει το 0-1 στο 8΄ από την άσπρη βούλα και τον Αμαραντίδη να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 80΄, επίσης από τα 11 βήματα. 

Από την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έλειψαν οι Πότσι και Κεχαγιάς, ενώ έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες Παπαστεριανός και Μοσχάκης. 

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε η αποδέσμευση των νεαρών Γκατζόγια και Αθανασιάδη, μετά τη φυγή των Καρτσαμπά και Προύντση, ενώ με τον ΠΟΤ γυμνάζεται ο 22χρονος Χαλκιδικιώτης εξτρέμ, Γιώργος Σμυρλής, με θητεία σε Τορωναίο Αφύτου (φέτος), Χανιώτη, Άρη Κασσανδρείας, Μουδανιά και Κ17 Άρη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποκτηθεί (παραμένει υπό αξιολόγηση από το τεχνικό επιτελείο). 

Από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας έπαιξε ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός, Νίκος Ιορδανίδης.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Βούρας, Κουλπαλίδης, Ζώτος, Κουρέλλας, Μιλκούδης, Λεμονής, Παπαστεριανός, Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνγκα, Παπαδημητρίου. Έπαιξαν και οι Φ. Σγουρής, Δ. Σγουρής, Σαρβανίδης, Φροσύνης, Σμυρλής, Έππας, Μοσχάκης, Αμαραντίδης, Μπουλγκουρίδης και Μαντζίρης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Σταυρίδης, Γιαννούσης, Δεληζάνος, Μπιμπισίδης, Χατζηστογιάννης, Βασαϊτης, Χατζηβασιλειάδης, Ιωακειμίδης, Ξανθόπουλος, Ιορδανίδης, Κακουλίδης. Έπαιξαν και οι Κωφίδης, Μαλιατσός, Χαρίσης, Δημητρακόπουλος, Προσκυνητόπουλος, Λαγόντζος, Τραχανάς, Αζούδης, Καρδαμύλας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική