Αλμωπός Αριδαίας| Επέστρεψε ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης



Την «ολική επαναφορά» στο ρόστερ για τον παλιό γνώριμο Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, αριστερό μπακ που πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από την Καλλικράτεια και γυρνά σε οικείο περιβάλλον, ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» της Πέλλας:

«Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Δημήτρη Τριανταφυλλίδη στην ομάδα μας.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης από σήμερα ενσωματώνεται στην ομάδα για προπονήσεις, έχοντας προϋπηρεσία σε Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χανιά, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλή, Καλλικράτεια και ΑΠΕ Λαγκαδά.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες».


Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου υπενθυμίζεται ότι έχουν αποκτήσει τον Αντώνη Καμπλιώνη, δείχνουν κοντά στον παλιό γνώριμο Γρηγόρη Προύντση (έπαιξε στο φιλικό με τους Πόντιους Κοζάνης, μεσοαμυντικός ελεύθερος από Τρίγλια), ενώ αναζητούν και δεξιό μπακ. 

Το αν γίνει άλλη προσθήκη για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είναι μάλλον συνάρτηση των όποιων αποδεσμεύσεων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Αετός Βαρβάρας| Κερδίζει έδαφος η μονιμοποίηση Χρήστου Κεφαλά στον πάγκο

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»