Τρίγλια| «Δυο συν δυο» αποδεσμεύσεις, τεστ με Μηχανιώνα



Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στα γήπεδα Μάττα δίνει τη Δευτέρα η Τρίγλια, με τον Νίκο Καραμπετάκη να το αξιοποιεί κυρίως δίνοντας ρυθμό και χρόνο συμμετοχής στα δυο νέα αποκτήματα της ομάδας, τους έμπειρους μέσους, Μανώλη Παπαστεριανό και Γιώργο Μοσχάκη. 

Την ίδια στιγμή, από την ομάδα της Χαλκιδικής αποχωρούν δυο παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο έμπειρος στόπερ, Χρήστος Καρτσαμπάς και ο νεαρός μεσοαμυντικός, Γρηγόρης Προύντσης. 

Μάλιστα, αμφότεροι φέρονται να έχουν ήδη βρει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα τους και μάλιστα σε ομάδες που έπαιξαν και παλιά, ο Καρτσαμπάς στον Πιερικό και ο Προύντσης στον Αλμωπό Αριδαίας. 

Άμεσα αναμένεται να αποδεσμευτούν και τουλάχιστον δυο ακόμα από το ρόστερ, πιθανότατα νεαροί και εκτός απροόπτου πρόκειται για τους Άγγελο Γκατζόγια (δεξί μπακ) και Σάββα Αθανασιάδη (μεσοεπιθετικός).

Τέλος, ο ΠΟΤ προχωρά τις επαφές για τα επόμενα «χτυπήματα», έχοντας συζητήσεις με αρκετούς παίκτες (ένας τουλάχιστον πιθανότατα θα προέλθει από τον Απόλλωνα Πόντου).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική