Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Ξανά στη δράση «του χρόνου»-Τα φιλικά και το πλάνο ενίσχυσης



Ευκαιρία ανασύνταξης με πρόωρη διακοπή λόγω εορτών έχει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας. 

Μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα Ημαθίας (1-0), οι «ψαράδες» είναι οριακά στη γραμμή σωτηρίας (σε ισοβαθμία με τη Θύελλα Σαρακηνών, με 18 πόντους για κάθε ομάδα), δηλαδή μεταξύ… δυο «κόσμων». 

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη έχει χρόνο και περιθώρια για βελτιώσεις, με δουλειά σε τακτική και φυσική κατάσταση, αφού το επόμενο επίσημο ματς είναι ο «τελικός» με τον ΠΑΣ Φλώρινα, στην "ανατολή" του 2020 και πιο ειδικά στις 5 Γενάρη εντός. 

Ο λόγος είναι ότι την Κυριακή η Μηχανιώνα εκτίει το ρεπό του δεύτερου γύρου, ενώ έπεται η νίκη στα χαρτιά με τη Σειρήνα.

ΔΥΟ ΤΕΣΤ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Σε αυτό το διάστημα των σχεδόν 25 ημερών απραξίας, ο Ποσειδώνας αναμένεται να δώσει μίνιμουμ δυο φιλικά. Ένα το ερχόμενο Σάββατο με την ΑΕ Ευόσμου, σε γήπεδο που δεν έχει «κλειδώσει» και ένα στο τέλος της άλλης εβδομάδας.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο Ποσειδώνας θα επιδιώξει να δυναμώσει στις μεταγραφές, κυρίως στον κεντρικό άξονα. Στόπερ, «εξάρι», επιθετικός (κυρίως, με αρκετές προτάσεις, ακόμα και εκτός συνόρων) είναι οι βασικές προτεραιότητες, χωρίς να αποκλείεται και η έλευση περιφερειακού φορ, αφού υπάρχει… λειψανδρία στη γραμμή κρούσης, κάτι που αποτυπώνεται στους αριθμούς. 

Σε 14 αγωνιστικές, η Μηχανιώνα έχει 21 γκολ. Φαίνονται… αρκετά, αλλά ουσιαστικά είναι 18 τέρματα σε 13 ματς (τα τρία «γράφονται» στην άνευ αγώνα νίκη με τον Άρη Παλαιοχωρίου). Μόνο που στα άλλα 13 ματς, τα 15 από τα 18 γκολ ήρθαν σε… τρία (!) μόνο αγώνες, στους θριάμβους με Σειρήνα (5-0 εντός, πριν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα), Αστραπή Μεσοποταμίας (7-0 εκτός) και Θύελλα Σαρακηνών (3-2 εντός, με επική ανατροπή). 

Πρακτικά, στα άλλα 10 ματς οι «ψαράδες» κούνησαν… πλεκτό μόνο τρεις φορές! 

Έτσι, η ποιοτική αναβάθμιση θα επιδιωχθεί οπωσδήποτε στις θέσεις «μπροστά» (ήρθε και η παρατεταμένη ατυχία με τον Ιγνατίδη, που ακόμα δεν υπολογίζεται παρότι αρχικά υπήρχε σχεδιασμός επανόδου του τον Οκτώβρη), ενώ αναμένονται και δυο-τρεις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική