Εδεσσαϊκός| «Άσφαιρος» στο τεστ με Σωσάνδρα, αντίο από Παπαδημητρίου




Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο Εδεσσαϊκός στο φιλικό με τον Ακρίτα Σωσάνδρας, του παλιού γνώριμου Αντώνη Σαπουντζή, που τελικά διεξήχθη στο «Φόρης Γεντζής» της Έδεσσας (άλλαξε την τελευταία στιγμή ο αρχικός προγραμματισμός για την έδρα διεξαγωγής). 

Η Σωσάνδρα μάλιστα είχε δυο δοκάρια, ενώ οι «τριαινοφόροι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Σύνθεση Εδεσσαϊκού: Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Πούπης, Μωυσίδης, Καρατζάογλου, Πασσαλής, Τούφας, Παπουτσίδης, Μάνιος, Τσολακίδης. Έπαιξαν και οι Βαλαβάνης, Χαραβητίδης, Αβραμίδης, Μαυρόπουλος, Κιουλτζόπουλος, Μυλωνάς, Φουδούλης, Πέτκος και Τσελέπης. 

Από τον Εδεσσαϊκό έλειψαν οι Παντελίδης, Μεταξάς, Καραδήμος και Σφέτκος.

Την ίδια στιγμή, από την ομάδα του Πάρη Ζουμπούλη αποχώρησε ο νεαρός αριστερός μπακ, Γιάννης Παπαδημητρίου (στην κεντρική φωτο), που είχε αποκτηθεί την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Βεβαίως, οι Εδεσσαίοι δεν «καίγονται» για άλλο παίκτη στη θέση του 19χρονου, παρόντων των Κιόρτση (βασικός εκεί ο «κάπτεν» των «πράσινων») και Τούφα (παίζει και εκεί ο πολυσύνθετος μεσοαμυντικός). 

Η ομάδα της Πέλλας συνεχίζει την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής στον Εύοσμο, με τον Αγροτικό Αστέρα του παλιού γνώριμου Μάκη Κατσαβάκη (πρώτο ματς για το 2020), με πρώτο μέλημα την παραμονή στην πρώτη εξάδα, αλλά και τη διεύρυνση του αήττητου σερί (τελευταία ήττα στην Αγκαθιά στις 30 Οκτωβρίου).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική