Μακεδονικός| Ανακοινώθηκε ο Καραμπάς



Παίκτης του Μακεδονικού και με τη… βούλα έγινε όπως αναμενόταν ο Γιάννης Καραμπάς. 

Ο πρώην πλάγιος μπακ της Αναγέννησης Γιαννιτσών ανακοινώθηκε επίσημα από τους «πράσινους», ως το πρώτο χειμερινό απόκτημα και σμίγει ξανά με τον Ανδρέα Παντζιαρά, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στον Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης:

«Στον Μακεδονικό για ενάμιση χρόνο ο Γιάννης Καραμπάς
Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρονος αριστερό οπισθοφύλακα του ΑΣ Γιαννιτσών

Ο Μακεδονικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καραμπά, με συμφωνία για συνεργασία 18 μηνών.
Ο Γιάννης είναι 24 ετών (γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου του 1995) και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη προσθέσει στο βιογραφικό του γεμάτες σεζόν στη Γ Εθνική και όχι μόνο, αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Αγροτικό Αστέρα, ΑΠΕ Λαγκαδά, Ολυμπιακό Βόλου, Κιλκισιακό, Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΣ Γιαννιτσά, απ’ όπου και μετακινείται στον Μακεδονικό. Επιπλέον, αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, ο Γιάννης Καραμπάς γνωρίζει τον προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Παντζιαρά, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Άρη Παλαιοχωρίου την περυσινή σεζόν.
Μετά τη συμφωνία με την διοίκηση των «πρασίνων», ο Γιάννης μίλησε στο makedonikos.gr αναφορικά με…
Τους λόγους που τον έπεισαν να «μετακομίσει» στη Νεάπολη:
«Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ο Μακεδονικός είναι ένα πολύ μεγάλο και ιστορικό σωματείο, είναι εδώ και χρόνια μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης, ενώ διαθέτει, επίσης, άριστο προπονητικό κέντρο που ζηλεύουν και ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Επιπλέον, μεγάλο ρόλο έπαιξε η γνωριμία μου με τον κόουτς, με τον οποίο είχαμε άριστη σχέση και συνεργασία στον Άρη Παλαιοχωρίου. Εννοείται πως και η πορεία της ομάδας έχει σημασία, μιας και ο Μακεδονικός είναι στο προσκήνιο και θέλει να πρωταγωνιστεί.
Τέλος, οι άνθρωποι του συλλόγου με προσέγγισαν με πολύ όμορφο τρόπο. Και ο κύριος Παυλάκος αλλά και ο κύριος Δήμου, με τα λόγια τους, με έκαναν να καταλάβω ότι ο Μακεδονικός δεν είναι μόνο για… σήμερα, αλλά ότι υπάρχει σπουδαίο μέλλον».
Το τι μπορεί να προσφέρει στο σύνολο του Ανδρέα Παντζιαρά:
«Είμαι ένας παίκτης ο οποίος έχει εμπειρία ετών από αυτήν αλλά και μεγαλύτερες κατηγορίες, παίζω με πάθος, παίζω για την ομάδα και θέλω να βοηθήσω τον Μακεδονικό να πρωταγωνιστήσει. Έτσι είμαι και ως άνθρωπος, στόχος μου είναι να πρωταγωνιστώ και είναι ωραίο που θα βρεθώ σε μια ομάδα που σκέφτεται έτσι και δουλεύει τόσο επαγγελματικά, έχοντας όμορφο κλίμα και στα αποδυτήρια, κάτι που φαίνεται αρκετά προς τα έξω».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική