Λεφίδης: «Θετική αντίδραση η Βέροια, νίκη και για τον Πεταυράκη»



Για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ασπρόπυργο την Κυριακή εκτός έδρας μίλησε στα social media της Βέροιας ο αριστερός μπακ, Δούκας Λεφίδης, που αναφέρθηκε στις δυο βαθμολογικές απώλειες που προηγήθηκαν (ισοπαλία στην Τρίγλια, ήττα εντός από την Καβάλα), ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό του Σταύρου Πεταυράκη. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα και η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στο γήπεδο και να δείξουμε ότι μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος. Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη και για έναν ακόμη λόγο, για να την αφιερώσουμε στον Πεταυράκη που σήμερα εγχειρίστηκε και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων».

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΥΟ ΑΠΟΝΤΕΣ

Ο Κώστας Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους Πεταυράκη (τραυματίας, χειρουργήθηκε την Παρασκευή στο πρόσωπο) και Ταϊρη (τιμωρημένος), με τον Βεργώνη να γυρνά από τιμωρία και τους πρόσφατα αποκτηθέντες Πόζογλου-Παυλίδη να είναι διαθέσιμοι για ντεμπούτο.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Βέροια Πεταυράκης

Τέλος, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ευχήθηκε στον Σταύρο Πεταυράκη: «Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Σταύρο Πεταυράκη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο αθλητής εγχειρίστηκε με επιτυχία σήμερα και αποκαταστάθηκε το κάταγμα οφθαλμικού κόγχου. Η Βέροια ευχαριστεί τον γναθοχειρούργο Dr. Ιωάννη Χατζηστεφάνου καθώς επίσης και τον οφθαλμίατρο της ομάδας Dr. Βασίλη Μαργαρίτη».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική