Βέροια| Υπέγραψε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης



Άρωμα Σούπερ Λιγκ 1 για τη Βέροια, που ενισχύθηκε και τυπικά όπως αναμενόταν στα «φτερά» της επίθεσης με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη. 

Ο 26χρονος Γρεβενιώτης εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία, αποτελεί το πρώτο χειμερινό απόκτημα για τη «Βασίλισσα» του Βορρά, ενώ άμεσα έπεται συνέχεια (με Νίκο Γεωργιάδη και πιθανότατα γκολκίπερ). 

Ο Καραγιάννης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πυρσό Γρεβενών (συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη, αλλά και τον γυμναστή Πασχάλη Έλκα), Άρη (συμπαίκτης με Σάκη Κανούλα), Κισσαμικό και Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Βεροιώτες:

«O ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καραγιάννη. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Λαμία 1964, στο πρωτάθλημα της Superleague.

Είναι γεννημένος στις 25/10/93. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Πυρσό Γρεβενών και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Άρη Θεσσαλονίκης με τον οποίο έκανε 10 συμμετοχές στην Superleague την διετία που αγωνίσθηκε. Επίσης, έπαιξε στον ΑΟ Χανίων και στον Κισσαμικό. Στην πρώτη τη τάξει κατηγορία έχει συνολικά 22 συμμετοχές και 2 γκολ και στην Β’ κατηγορία 84 συμμετοχές και 18 γκολ.
Αλέξανδρε καλώς ήρθες στην ομάδα μας».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική