Πανσερραϊκός| Παραμένει «αφεντικό», 1-0 την Αλεξανδρούπολη με Γκούρτσα (vids)



Ήταν φαβορί και το απέδειξε, έστω και με το ισχνό 1-0. Ο Πανσερραϊκός αξιοποίησε την έδρα, κερδίζοντας την Αλεξανδρούπολη με γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα, στο 30΄ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και κάνοντας ακόμα ένα άλμα προς την κατάκτηση του τίτλου, που θα φέρει αυτόματα συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Τα «λιοντάρια» είχαν ευκαιρίες για παραπάνω γκολ και ατυχία σε τρία δοκάρια.
ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στάδιο, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Γιανναράκης (φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του νεαρού στόπερ), με τον Όμο να περνά στη θέση του στο 41΄, κάνοντας ντεμπούτο. Δοκάρια είχαν οι Μπαρμπαγιάννης (45΄, παραλίγο αυτογκόλ), Ψάλτης (89΄ οριζόντιο με μακρινό σουτ) και Παπαβασιλείου (92΄ κοντινό σουτ).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καλί (66´ Μπάρδας), Γιανναράκης (41’ λ.τ. Όμο), Ψάλτης, Πτηνόπουλος (61’ Παπαβασιλείου), Γεωργιάδης (87’ Διγκόζης), Κόντσι, Γκούρτσας.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Συνοδινός, Δορουγιλένης, Κομεσίδης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Μπαρμπαγιάννης (66’ Λαζαρίδης), Γκαϊτατζής, Μαλτέζος (22’ Μάζης), Καρακασίδης(63’ Καβατζικιώτης).

Δείτε το βίντεο με τα highlights από το kirkas tv




Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη (προπονητής των «λιονταριών» και του Κώστα Τεντζέρη (τερματοφύλακας των Σερραίων)





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική