Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Διπλό εξασφάλισης στην Ημαθία, 1-3 και +8 (vid)


Απαλλάσσεται οριστικά όπως φαίνεται από το άγχος της παραμονής ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, που κέρδισε 3-1 στην Ημαθία τη Νίκη Αγκαθιάς, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες με Αλμωπό Αριδαίας και Αναγέννηση Γιαννιτσών. 

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη αποσπάστηκε 8 πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ αντίθετα οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα αποφύγουν το «μοιραίο», με τον προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη να ανακοινώνει πως αποχωρεί από τον πάγκο της Νίκης. 

Για τους «ψαράδες», που ισοβαθμούν στην πρώτη τετράδα με Θερμαϊκό Θέρμης και Αναγέννηση Γιαννιτσών, δυο γκολ πέτυχε ο Χαρίσης (7΄, 64΄) και ένα ο Ξόμπλιος (32΄), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε προσωρινά σε 1-2 ο Μπατσαράς στο 63΄.
ΝIKH ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Γιώτας, Τσιότρας, Ράδης, Γουνόπουλος, Ρανδζής, Μπατσαράς, Ανδριόπουλος, Λαμπίρης, Ευθυμίου, Λίπε (35΄ Βασιλείου), Τσιούχας.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Σταυρίδης, Γιαννούσης, Δεληζάνος (46΄Ιωακειμίδης), Τραχανάς, Λαγόντζος, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Δημητρακόπουλος (59΄ Κακουλίδης), Ξόμπλιος, Χαρίσης, Αζούδης (72΄ Ιορδανίδης).

Πηγή-video: emvolos.gr

φωτο αρχείου από Φένια Χρηστίδου

Δείτε το βίντεο με τα highlights



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική