Δόξα Δράμας| Φτερουγίζουν στον κυβερνοχώρο οι «Μαύροι Αετοί Γερμανίας»

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες


Ένα νέο γκρουπ στο facebook, για φιλάθλους της Δόξας Δράμας στη Γερμανία (και γενικά εκτός συνόρων, αφού υπάρχει ενδιαφέρον), που ήταν στα σπάργανα το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησε τη λειτουργία και τη «διαδρομή» του τις τελευταίες ώρες, "κερδίζοντας" ολοένα και μεγαλύτερο κοινό-υποστηρικτές. 




Το συγκεκριμένο πανό αναρτήθηκε στο Χάλστατ της Αυστρίας


Στον κυβερνοχώρο βρίσκεται πλέον το «Doxa Dramas Schwarzer Adler Deutschland» (πατώντας πάνω στον ενεργό σύνδεσμο μεταφέρεστε στη σελίδα), που σημαίνει «Δόξα Δράμας Μαύροι Αετοί Γερμανίας». 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Το συγκεκριμένο γκρουπ «ενώνει» τους φίλους των Μαυραετών, σε αρκετές περιοχές της Γερμανίας (μεγάλος πυρήνας βρίσκεται στη Στουτγκάρδη και την ευρύτερη περιοχή της) και εκεί θα «χτυπά» η καρδιά των φιλάθλων, έστω και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη Δράμα και την αγαπημένη τους ομάδα (ανάμεσα στους διαχειριστές και τα "ιδρυτικά στελέχη" υπάρχει και Κύπριος φαν). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Δόξα Δράμας σήμα

Θα υπάρχει σύνδεση, στενή επικοινωνία και άμεσο «κανάλι» με φιλάθλους και ροή με τεκταινόμενα για τη Δόξα. 


Υπό την «σκέπη» της σελίδας, θα γίνονται συνεννοήσεις για συναντήσεις, εκδρομές, ακόμα και «live» εκπομπές, ενώ απώτερος στόχος είναι και η δημιουργία συνδέσμου φιλάθλων στη Γερμανία, ανάλογα με τη συμμετοχή και τη διάθεση το προσεχές διάστημα.







Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνονται οι Antonis Bauhaus και Sidiropoulos Isaak, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Φίλοι της Δόξας από όλη την... υφήλιο έσμιξαν πρόσφατα στην Αθήνα




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική