Τρίγλια| Εγκώμια Κούγια για Ευγενίου και η επαφή με Στ. Σγουρή



«Κανάλι» με τον ισχυρό άνδρα της Λάρισας και γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, ο οποίος άλλωστε έχει κάνει τη δική του πρόταση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως έχει ανοίξει η διοίκηση της Τρίγλιας. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στον «αέρα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με εγκώμια του Αλέξη Κούγια για τον μεγαλομέτοχο του ΠΟΤ, Στράτο Ευγενίου, αλλά και την επικοινωνία του πρώτου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τρίγλια, Σταύρο Σγουρή. 

Η ομάδα της Χαλκιδικής εξέδωσε δυο δελτία Τύπου, με επίσημη ενημέρωση για το θέμα. Αναλυτικά:

«ΕΥΣΗΜΑ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΥΓΕΝΙΟΥ !!

Προσκεκλημένος της εκπομπής της Ε. Ρ. Α. ΣΠΟΡ Το Τρίτο Μάτι και του δημοσιογράφου Λευτέρη Σαρελακου ήταν σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Ε. Λάρισας Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι, μετά την υποχρεωτική διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, λόγω των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοιου. Ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ εκτίμησε ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, μια και στο ήδη μεγάλο διάστημα διακοπής που πιθανότατα θα υπάρξει, θα απαιτηθεί ένα εξίσου μεγάλο για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με τα χρονικά περιθώρια να είναι απαγορευτικά σ' αυτό το ενδεχόμενο. Επιπλέον υπεραμύνθηκε της πρότασης που κατέθεσε πρόσφατα για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θεωρώντας ότι τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, των 16 ομάδων η καθεμία, είναι η πιο σωστή λύση στην παρούσα φάση. Ο Αλέξης Κούγιας όμως αναφέρθηκε και με πολύ κολακευτικά σχόλια στον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας Στράτο Ευγενίου! Είπε χαρακτηριστικά ότι άκουσε με προσοχή τα όσα κατέθεσε ο κύριος Ευγενίου προχθές στην ίδια εκπομπή της Ε. Ρ. Α. ΣΠΟΡ και θεώρησε ότι πραγματικά μίλησε στην καρδιά του προβλήματος όλων των ομάδων! Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει προσωπικά τον Διοικητικό Ηγέτη της ομάδας μας, πρόκειται για έναν υγιή οικονομικά παράγοντα, με καθαρά κίνητρα που απορρέουν από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και για τον τόπο του! Ο χώρος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον κύριο Κούγια, πρέπει να προστατεύσει τέτοιες περιπτώσεις παραγόντων,όπως του Στράτου Ευγενίου, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση,ώστε να παραμείνουν σ αυτόν, μια και τους χρειάζεται πραγματικά !!».

Η δεύτερη ανάρτηση του ΠΟΤ:

«ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΓΟΥΡΗ - ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι νωρίτερα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας Σταύρου Σγουρή και του Ιδιοκτήτη της Π. Α. Ε. Λάρισας Αλέξη Κούγια! Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίηση του στον γνωστό ποινικολόγο για την γενικότερη στήριξη του στην ομάδα μας , αλλά και για την πρόσφατη κατάθεση της πρότασης του για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων! Ο Σταύρος Σγουρης ευχαρίστησε επιπλέον τον Αλέξη Κούγια για τα σημερινά καλά του λόγια για τον Μεγαλομέτοχο μας Στράτο Ευγενίου, αλλά και γενικότερα για την προσπάθεια που συντελείται εδώ στην Τρίγλια! Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Ιστορικής Θεσσαλικής Π. Α. Ε, της μοναδικής ομάδας, εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε Πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ έχει στο ενεργητικό της και δύο Κύπελλα, απάντησε ότι θα ήταν μεγάλη χαρά του, με την πρώτη ευκαιρία, να βρεθεί εδώ και να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και το Γήπεδο μας, όπως διαμορφώνεται με τις εργασίες βελτίωσης που γίνονται και που θα το καταστήσουν ένα πραγματικό στολίδι για την Τριγλια, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή μας !».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική