Αγροτικός Αστέρας| Μήνυμα του «Green Ghetto» για «ήρωες γιατρούς και εργαζόμενους» (pics)




To κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Αγροτικού Αστέρα, το «GREEN GHETTO CLUB», που ανέβασε ανάρτηση στα social media, συνοδεία φωτογραφικού υλικού, με το μήνυμα «ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, γέφυρα και υπαίθριες δραστηριότητες




Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 Στις φωτογραφίες απεικονίζονται μέλη του συνδέσμου και φίλαθλοι των «πράσινων» να αναρτούν πανό σε κεντρικά σημεία του Ευόσμου, με το παραπάνω μήνυμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγροτικός Αστέρας

Με αφορμή την παραπάνω πρωτοβουλία, ο ποδοσφαιριστής Θάνος Αθανασιάδης (έχει το δελτίο του στον Αστέρα, αλλά το τελευταίο διάστημα απέχει από την ομάδα λόγω άλλων υποχρεώσεων), έμπειρος μεσοεπιθετικός και εκ των αρχηγών στο πρόσφατο παρελθόν, έπλεξε το εγκώμιό τους, τονίζοντας περιπαικτικά για όσους έχουν στραφεί εναντίον τους: «Ειναι οι ίδιοι που κραζετε μερικοι τα κακα παιδιά 1932🙏🙏🙏».


Αποτέλεσμα εικόνας για Θάνος Αθανασιάδης Αγροτικός

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη παραμένει σε αδράνεια λόγω συνθηκών με την πανδημία, όπως όλες οι ομάδες στη χώρα, περιμένοντας την επανέναρξη, για τους τρεις «τελικούς» σωτηρίας (σε τροχιά παραμονής τη δεδομένη στιγμή), με Αλμωπό Αριδαίας (εντός), Αναγέννηση Γιαννιτσών (εκτός) και Νίκη Αγκαθιάς (εντός), όπως και τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΜ με τον Καμπανιακό.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική