Πανσερραϊκός| Το ομαδικό «toilet paper challenge» (vid)



Η μόδα της εποχής του κορωνοϊού είναι να «κλωτσούν» ένα ρολό χαρτί υγείας στα social media

Στον «κανόνα» παίρνουν καθημερινά μέρος, ως «challenge» που διαδίδεται, ποδοσφαιριστές, προπονητές και απλός κόσμος, με τον Πανσερραϊκό να ετοιμάζει το δικό του βίντεο, με αρκετούς παίκτες να κάνουν τα περιβόητα «τσιλικάκια» (κατ’ άλλους «ποδαράκια»). 

Στο βίντεο πήραν μέρος οι Χρήστος Γιαννακίδης, Κώστας Τριανταφύλλου, Φάμπρι Καρντόσο Κόντσι, Κώστας Τεντζέρης. Ευθύμης Τσάπαρης, Γιώργος Γεωργιάδης, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, Τρύφων Κασμερίδης, Γρηγόρης Ζιώγας, Στέφανος Πέτρου (άτυχος της σεζόν, αφού υπέστη ρήξη χιαστού το Νοέμβρη), Γιώργος Παπαβασιλείου (με παραλλαγή, μέσα από το στρατόπεδο που υπηρετεί τη θητεία του), Απόστολος Αποστολόπουλος (με κουκούλα ο νεαρός που ήδη «έκλεισε» στη Βίλεμ για το καλοκαίρι) και Αλέξανδρος Ζέρης. 




Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν το παρακάτω συνοδευτικό μήνυμα με το βίντεο: «Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού μας, ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ και επιδίδονται στο διασκεδαστικό "Toilet Paper Challenge"! Απολαύστε το video με τα...«μαγικά» απο χαρτί και πάρτε κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια! Προστατευόμαστε και δεν φοβόμαστε, είμαστε δίπλα σας!».

Δείτε το βίντεο των «λιονταριών»


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική