Αναγέννηση Επανομής| Γυρνά φουριόζα και αήττητη στην Α1 ΕΠΣΜ μετά από μια διετία




Με χαρακτηριστική άνεση και το +10 από τη δεύτερη θέση (Αετός Βασιλικών, ενώ είχε και ματς λιγότερο, έχοντας ήδη κάνει ρεπό), η ιστορική Αναγέννηση Επανομής γυρνά με φόρα στην Α1 ΕΠΣΜ μετά από διετή απουσία, αφού έκανε… περίπατο στον 3ο όμιλο της στην Α΄ κατηγορία (στην Α1 ανεβαίνουν και οι Αχιλλέας Τριανδρίας και Κεραυνός Ωραιοκάστρου). 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό

Με πρόεδρο τον Μιχάλη Μπαλασά και προπονητή τον Γιάννη Μπαλασά, η Αναγέννηση ήταν το φαβορί και το απέδειξε, έχοντας στη «μηχανή» αρκετούς έμπειρους και γηγενείς παίκτες, όπως οι Θόδωρος Μαλαμής (τερματοφύλακας), Νίκος Νταντάμης και Βασίλης Μπαλασάς, που αποτελούν συνδετικούς κρίκους με τη «χρυσή» διετία στη Β΄ Εθνική (με νίκες με αντιπάλους όπως Λάρισα, Πιερικός, Παναχαϊκή κ.α.), το 2011-2013 (οι τρεις τους ήταν αρχηγοί φέτος).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Επίσης, οι Επανομίτες διέθεταν και άλλους καταξιωμένους παίκτες, όπως οι Μήτσικας, Δούμας, Σαραγιώτης, Αριζάνης, Κρυστάλλης κ.α, αλλά και ταλαντούχους, όπως Ζησόπουλος, Γκαγκαλνάς, Κ. Μπαλασάς κ.α. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Σημείο αναφοράς ήταν ο πρώτος γύρος, με το απόλυτο των νικών και η μεγάλη διαφορά τερμάτων, με 65-4 γκολ, αλλά και ο τερματισμός της Επανομής χωρίς ήττα (19 νίκες-2 ισοπαλίες).



Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική