Θερμαϊκός Θέρμης| «Τελετή λήξης» την Τετάρτη, χωρίς… ποδοσφαιρικά



Αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης για τον Θερμαϊκό, στο γήπεδο της Θέρμης, χωρίς βεβαίως αθλητική περιβολή, αφού οι «πράσινοι» δεν θα… μαζευτούν για προπόνηση, λόγω απαγόρευσης για ομαδικό πρόγραμμα (έγκριση μόνο για κλειστά γκρουπ, ως 8 άτομα). 


Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Χαράλαμπο Αμπατζίδη καλεί το ποδοσφαιρικό τμήμα για να παραθέσει αποχαιρετιστήριο τραπέζι σε οικογενειακό κλίμα, για να τους ευχαριστήσει για τη φετινή συνεργασία και την επιτυχημένη πορεία, να ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» και να ανανεώσει το ραντεβού για τη νέα χρονιά. 


Εκτός από τους παίκτες, στην «τελετή λήξης» για φέτος το «παρών» θα δώσει και το τεχνικό τιμ, προεξαρχόντων των Βασίλη Μπούρκα και Τάσου Δούμα. 

Το επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο αναμένεται να ανανεώσει άμεσα και τυπικά τη συνεργασία του με την ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης (μόλις η διοίκηση εξασφαλίσει όσα «κυνηγά», σε επίπεδο οικονομικών ενισχύσεων, χορηγιών, ίσως και διοικητικής πλαισίωσης), ενώ πρόθεση όλων είναι να παραμείνει η πλειοψηφία του φετινού ρόστερ.

Φωτό από Φένια Χρηστίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική