Πιερικός| Δυναμώνει με νέα μέλη το Δ.Σ., ενόψει της σύστασης νέας ΠΑΕ
Ξεκίνησαν οι επαφές, με πυρετώδεις διαβουλεύσεις, διεργασίες και «ζυμώσεις» για την επόμενη μέρα του Πιερικού διοικητικά, με φόντο τη δημιουργία ΠΑΕ, ενόψει της επιστροφής σε επαγγελματικές κατηγορίες (είτε φετινό μοντέλο Φούτμπολ Λιγκ, είτε αναδιαρθρωμένη Β΄ Εθνική δυο ομίλων). 

Πιερικός | KateriniSport.gr

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, παραμένει αρωγός των προσπαθειών, με τους Γιάννη Συμεωνίδη (μετείχε ως εκπρόσωπος της ομάδας στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των "8") και Γιάννη Λαζαρίδη να παραμένουν πολύ ενεργοί, μπροστάρηδες και κινώντας ουσιαστικά τα νήματα. 


Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο Δ.Σ., με στόχο κυρίως την ενδυνάμωση και την έλευση νέων μελών. 

Προ των πυλών για «είσοδο» στα κοινά των «μελανόλευκων» δείχνουν ορισμένοι επιφανείς Κατερινιώτες επιχειρηματίες, όπως οι Στέφανος Μπιτόπουλος (φαρμακοποιός, έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος, δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες για να αναλάβει την προεδρία), Βασίλης Λάμπρου (ξενοδοχειακές μονάδες) και Σάκης Πριόνας (χαρτοβιομηχανία), ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλοι. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Στον αντίποδα, αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα ο φετινός πρόεδρος, Γαβριήλ Κωνσταντινίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική