Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «παράσημο» της δεύτερης θέσης και τα «μπράβο» της διοίκησης



Αν κάποιος έλεγε με βάση τον πρώτο γύρο, όταν βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις (σταθερά σε τροχιά υποβιβασμού, έστω και οριακά) ότι ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας θα τερμάτιζε δεύτερος, θα τον περνούσαν για… τρελό. 
Και όμως, οι «ψαράδες» πάτησαν… γκάζι, παρότι έπαιξαν με πολλούς νεαρούς (σχεδόν 10 πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία) και είχαν ατυχίες με τραυματισμούς (Μπιμπισίδης, Αναγνώστης, Μιχαηλίδης και ο Ιγνατίδης που δεν «μπήκε» ποτέ), εκμεταλλευόμενοι την έδρα και ουσιαστικά έχοντας μόνο την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη τερμάτισε στην πολύ τιμητική δεύτερη θέση, σε ένα δύσκολο όμιλο και υπερτερώντας σε ισοβαθμία με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (νίκη 3-0 εντός, ήττα 1-0 εκτός), έχοντας από… πάνω μόνο τον πρωταθλητή Αλμωπό Αριδαίας. 

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Πρόσληψη Κάλφα, την Τετάρτη η φιέστα ...
Αν προέκυπταν προνόμια για τους δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, είναι σαφές ότι ο Ποσειδώνας θα είχε μια απρόσμενη και «χρυσή» ευκαιρία για μια υπέρβαση εκτός προγράμματος, με τη διοίκηση πάντως να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση συγχαρητηρίων: «Η χρονιά κάπου εδώ έλαβε τέλος. Με την μέχρι τώρα βαθμολογία η ομάδα μας βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας που μάλλον θα είναι και η οριστική.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιωνας θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμωπου Αριδαίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην Football Leage την νέα χρονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και στην διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιωνας για την καταπληκτική αυτή χρόνια στην Γ εθνική».
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Ποσειδώνα, Νίκος Βασαϊτης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω facebook: «Μετα και την οριστικη διακοπη ο
Ποσειδων Μηχανιωνας 2ος στη γ’εθνικη !
Συχγαρητηρια στους συμπαικτες μου,στους προπονητες μου και φυσικα στην διοικηση που ηταν καθε μερα στο πλευρο μας!
Καλο καλοκαιρι με υγεια!!!
👏🙏🔵⚪️⚽️».
Φωτό από Φένια Χρηστίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική