Πανσερραϊκός| Εορταστικό στίγμα των Σ.Φ. «RED LIONS», «CLUB CHE GUEVARA» και οι ευχές Λέκκα-Βαμβακίδη κ.α. (vid)



Eκτός από τον επίσημο Πανσερραϊκό και τον αρχηγό Δημήτρη Γκούρτσα, στους «ερυθρόλευκους» ανήμερα των 56ων γενεθλίων τους ευχήθηκαν με ιδιαίτερα μηνύματα αλλά και ένα βίντεο τόσο ο σύνδεσμος φιλάθλων CLUB CHE GUEVARA, αλλά και οι επίσης οργανωμένοι οπαδοί, RED LIONS.

Αναλυτικά το μήνυμα του CLUB CHE GUEVARA, μαζί με ένα βίντεο ευχών από επώνυμους, όπως οι Βασίλης Λέκκας, Τάκης Βαμβακίδης και όχι μόνο: «Ο Λεοντόκαρδος βγήκε από την καραντίνα. Το τηλέφωνό του δε σταμάτησε να χτυπάει. Φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, οπαδοί άλλων ομάδων, αθλητές του συλλόγου, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών ευχήθηκαν ο καθένας με το δικό του τρόπο για τα γενέθλια της ομάδας μας! 56 χρόνια στο πλευρό σου και κάθε μέρα τραγουδάμε όλο και πιο δυνατά! ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB».


Δείτε το βίντεο





Ακολουθεί το μήνυμα των RED LIONS

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Λέων ετών...56!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Πενήντα έξι χρόνια ιστορίας, μετρά, πλέον, ο Πανσερραϊκός μας. Τα ''Λιοντάρια'' διαγράφοντας μεγάλη πορεία στις εθνικές κατηγορίες, από ιδρύσεώς της ομάδος, υπήρξαν για δύο και, πλέον, δεκαετίες, το καμάρι της επαρχίας, ενώ στη συνέχεια έγιναν ''ομάδα ασανσέρ''.
Αρχές του '90 ήρθαν τα ''Πέτρινα Χρόνια''.
Το 2008, με Πρόεδρο τον, αείμνηστο, Πέτρο Θεοδωρίδη ήρθε η επιστροφή, έστω και για λίγο. Ακολούθησε μια τετραετία με χαρές, λύπες, αλλά και τεράστιες συγκινήσεις.
Κι έπειτα... η ''κόλαση'', με μια ενδιάμεση στάση στη Β' Εθνική!
Για να φτάσουμε στο restart και το σημερινό come back στις εθνικές κατηγορίες, το οποίο ''φέρνει'' όνειρα, φιλοδοξίες, αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας οργανωμένης ομάδας που θ' αγκαλιάζει το Νομό, θα σέβεται τους πάντες και θα είναι αγαπητή και σεβαστή απ' όλους, ούσα το καμάρι των Σερρών.
Αυτό ήταν και παραμένει το όνειρο των Red Lions...».


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική