Aετός Οφρυνίου| Η νέα φανέλα με... ισπανικές «επιρροές» και η μεταγραφή Ουζούνογλου




Τη νέα εντυπωσιακή φανέλα, στο παραδοσιακό ασπρόμαυρο, αλλά με ξεχωριστό στυλ και ιδιαίτερη λεπτομέρεια, «αποκάλυψε» μέσω social media ο Αετός Οφρυνίου. Οι Καβαλιώτες τόνισαν ότι ίδια στολή θα φορά και η ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα γίνει η εκδήλωση παρουσίασής της. Αναλυτικά η ενημέρωση του Αετού, συνοδεία της σχετικής φωτογραφίας:
«ΜΕ ΝΕΟ ΛΟΥΚ.....Ο ΑΕΤΟΣ!!!!
Αυτή θα είναι η νέα φανέλα του Αετού μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο...στολή που θα φορά και η ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ....Η παρουσίαση της φανέλας θα γίνει σε εκδήλωση λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων όπου θα παρευρεθούν επώνυμοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.......».
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ
Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ανακοίνωσε τη μεταγραφή του παλιού γνώριμου, Σάκη Ουζούνογλου, που γίνεται ξανά κάτοικος παραλίας Οφρυνίου. Αναλυτικά η ενημέρωση: «ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΕ ΟΥΖΟΥ"
Τελικά όπως αναμενόταν ο Σάκης Ουζούνογλου θα ξαναφορέσει την φανέλα με τον Αετό στο στήθος αφού ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Νίκου Λαμπίδη.....Πάμε ρε Σακίνιο ...πάμε !!!!!!». 
Ο 26χρονος μεσοαμυντικός εκτός από τον Αετό έπαιξε σε Ιεράπετρα, Δωτιέα Αγιάς, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Μετέωρα, Δόξα Θεολόγου, Άγιο Αθανάσιο Δράμας, Κόρινθο, Δόξα Πετρούσας και Ελπίδα Σκουτάρεως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική