Αμπελόκηποι Δράμας| Προς συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, γυρνά ο Ιωαννίδης, Παντούδης για πρόεδρος




Ανατροπή σκηνικού παρατηρήθηκε για την ΑΕ Αμπελοκήπων, την περσινή πρωταθλήτρια Δράμας, που ήταν έτοιμη να παραιτηθεί από το δικαίωμα ανόδου και συμμετοχής στη νέα Γ΄ Εθνική. 

Κάτι που είχε ως συνέπεια αρχικά το «διαζύγιο» με τον προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη και θα έφερνε αυτόματα την άνοδο της δευτεραθλήτριας, Δόξας Βώλακα (ήταν θετική στο να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόκληση). 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και ύστατη προσπάθεια, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν όπως όλα δείχνουν την πολυπόθητη λύση και θα κατέβουν εκτός σοβαρού απροόπτου στη νέα Γ΄ Εθνική, ως δεύτερος εκπρόσωπος του νομού στην κατηγορία, μαζί με τον Πανδραμαϊκό. 

Νέος πρόεδρος αναμένεται να μπει ο φαρμακοποιός, Γιάννης Παντούδης (θα μετέχει πρώτη φορά σε διοίκηση), με τον φετινό πρόεδρο Νίκο Καλλιονικίδη να παραμένει από άλλο πόστο στο σχήμα. 


Ο Γιάννης Παντούδης δείχνει κοντά στην ανάληψη της προεδρίας των Δραμινών

Κανονικά συνεχίζει ο γενικός αρχηγός, Ανέστης Ζαμανόπουλος, ενώ άμεσα αναμένονται ανακοινώσεις, αλλά και έναρξη σχεδιασμού για το ρόστερ, όταν οριστικοποιηθούν όλα τα παραπάνω (ίσως τέλος της εβδομάδας, ή στην αρχή της επόμενης) και αν δεν προκύψει νέα ανατροπή δεδομένων. 


Γυρνά στον πάγκο ο "αρχιτέκτονας" της επιτυχίας, Γιάννης Ιωαννίδης (Φωτό Τσούτσας Λάσκαρης)

Επίσης, σε νέα επικοινωνία με τη διοίκηση, ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης πείστηκε και γυρνά στους «κιτρινόμαυρους», ενώ στους Αμπελόκηπους συνεχίζουν και οι συνεργάτες του στο επιτελείο, οι Ηλίας Παντζαρίδης (βοηθός-γυμναστής) και Ανέστης Ιατρού (προπονητής τερματοφυλάκων).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική