Εδεσσαϊκός| Λύση στο… 90΄, με νέα διοίκηση και μπροστάρη τον Κούκο


 ÃŽâ€” εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο Εδεσσαϊκός ενημέρωσε για την πρόθεση «εισόδου» του παλιού γνώριμου, Τάσου Κούκου, και πάλι στην προεδρία, όπως ανέφερε ο ίδιος σε πρόσφατη τοποθέτηση στον soccerpractor

Ο διακεκριμένος γιατρός (διευθυντής Ορθοπεδικής στο Νοσοκομείο Έδεσσας) ήταν πρόεδρος των «πράσινων» για μια διετία στο τοπικό Πέλλας (2010-2012, με πορείες πρωταθλητισμού και ένα κερδισμένο Κύπελλο) και όλα δείχνουν ότι έστω και στο… 90΄ βγαίνει «λευκός καπνός» για την ιστορική ομάδα. 

Ο Αναστάσιος Κούκος δεν παρέστη στην πέμπτη γενική συνέλευση των «πράσινων» την Τετάρτη, αλλά έχει «κλείσει» ραντεβού για το μεσημέρι της Πέμπτης με τη νυν διοίκηση, αφενός για να ρυθμιστούν λεπτομέρειες ενημέρωσης για τα υπάρχοντα χρέη (και λοιπές εκκρεμότητες), τις οικονομικές βοήθειες και αφετέρου για να ξεκαθαρίσει ποια στελέχη του τωρινού Δ.Σ. είναι πρόθυμα να παραμείνουν και στο νέο σχήμα που θα προκύψει. 

Ο ίδιος κρατά… μικρό καλάθι ακόμα, αλλά τα βήματα γίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση, έχοντας πιθανότατα στο πλευρό του ως συνεργάτες τον Δήμαρχο, Τάκη Γιάννου και τους Γιάννη Στόιο (παλαίμαχος Εδεσσαϊκού και Βέροιας) και Χριστόδουλο Πετσινάρη (τέως αθλητικογράφος, σταθερά κοντά σε διοικήσεις και μέλος της ομάδας). 

Τη Δευτέρα 20 του μήνα ορίστηκε το επόμενο ραντεβού των «τριαινοφόρων», πιθανότατα για τις καταληκτικές ανακοινώσεις για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Εδεσσαϊκού, για την επικείμενη λύση από τον Αναστάσιο Κούκο:

«ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας φαίνεται να αποτελεί η εκδήλωση της πρόθεσης ανάληψης της προεδρίας του Συλλόγου, από τον γνωστό γιατρό και πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Ανάστασιο Κούκο. Η σημερινή γενική συνέλευση όρισε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Γιάννη Βέττα , Γιάννη Τρυφωνιδη και Μιχάλη Καλαιτζιδη η οποία θα κάνει τις σχετικές επαφές τόσο με τον υποψήφιο πρόεδρο όσο και με τον δήμαρχο κ. Γιάννου. Επόμενη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης είναι την Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 7:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου με την αισιοδοξία πλέον να αντικαθιστά την ανασφάλεια των τελευταίων εβδομάδων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική