Κούκος: «Διατεθειμένος να μπω πρόεδρος στον Εδεσσαϊκό, εφόσον…»


 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Ήταν πρόεδρος στον Εδεσσαϊκό πριν περίπου μια δεκαετία, το 2010 (κατέκτησε ένα Κύπελλο Πέλλας) και είναι πιθανό να γυρίσει στη δύσκολη καμπή της ιστορικής ομάδας. 
Ο λόγος για τον διευθυντή Ορθοπεδικής Νοσοκομείου Έδεσσας, τον Αναστάσιο Κούκο, για τον οποίο έκανε διαδικτυακή ανάρτηση ο Χριστόδουλος Πετσινάρης, παλιός αθλητικογράφος της Έδεσσας και μέλος των «πράσινων». 
Ο ορθοπεδικός και άλλοτε ισχυρός άνδρας των «τριαινοφόρων» μίλησε στον soccerpractor για το ενδεχόμενο να γυρίσει στα κοινά της ομάδας. 
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αναστάσιου Κούκου: 
«Πράγματι, υπάρχει θέμα. Είναι κρίσιμες ώρες και δύσκολη καμπή για την ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε όσοι μπορούμε, με πράξεις και όχι λόγια. Προσωπικά, είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, ξανά στην προεδρία, υπό προϋποθέσεις. Αλλά χρειάζομαι πλαισίωση και στήριξη, από την τοπική κοινωνία. Ίσως πάω και στη γενική συνέλευση της Τετάρτης (15/7). Είναι μια εβδομάδα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και ίσως υπάρξουν εξελίξεις ως την Πέμπτη. Πρέπει να δούμε αν θέλουν να μείνουν στελέχη της τωρινής διοίκησης. Εγώ έχω έρθει σε επαφή με άτομα που θέλουν να στηρίξουν και να είναι ενεργοί, όπως ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, ο Χριστόδουλος Πετσινάρης και ο παλαίμαχος του Εδεσσαϊκού (σ.σ. και της Βέροιας), Γιάννης Στόιος. Να συγκροτηθεί μια ομάδα ανθρώπων που άμεσα θα βγει μπροστά. Και κυρίως να ξεκαθαρίσουμε στόχους και μπάτζετ. Αν θέλουμε απλώς σωτηρία με νεαρούς γηγενείς παίκτες, ή κάτι περισσότερο και οριοθετήσουμε ψηλότερο στόχο. Όλα είναι θέμα οικονομικού. Προς το παρόν δεν προκύπτει από κάπου οικονομική ευχέρεια και άνεση. Υπάρχει στενότητα και δυσκολίες, είναι ξεκάθαρο αυτό. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική