Νέστος Χρυσούπολης| Δυσκολίες για ανανέωση με Κετσιεμενίδη




Άκαρπη ήταν η πρώτη ουσιαστική επαφή της νέας διοίκησης του Νέστου Χρυσούπολης με τον προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη, για επέκταση της συνεργασίας τους. 

Στις συζητήσεις των δυο πλευρών διαπιστώθηκε χάσμα, όχι τόσο στο οικονομικό, όσο στη φιλοσοφία, για μπάτζετ, ρόστερ και στοχεύσεις. 

Ο Ξανθιώτης τεχνικός, που έκανε αξιόλογη δουλειά για μια διετία στους Καβαλιώτες, θεωρεί ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και είναι δύσκολο να «χτιστεί» τώρα μια αξιόλογη ομάδα, αλλά και να «τρέξει» ξανά πλάνο πρωταθλητισμού, με τον πήχη των προσδοκιών να μπαίνει σχετικά χαμηλά, κάτι που δεν καλύπτει τα δικά του «θέλω» και φιλοδοξίες. 

Δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια επαφή, αφού αποτελεί πρώτο στόχο του Νέστου για τον πάγκο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα και σε συνδυασμό με το ότι ο Θρακιώτης κόουτς έχει μια-δυο αξιόλογες κρούσεις σε εκκρεμότητα, θεωρείται πολύ δύσκολο να ανανεώσει και μάλλον κλείνει ο κύκλος. 

Βαδίζοντας προς την έξοδο και ολοταχώς προς «διαζύγιο». 

Σε τέτοια περίπτωση, η ομάδα της Χρυσούπολης θα κινηθεί άμεσα για τη διαδοχή του, έχοντας κάποιες αρχικές σκέψεις στο… συρτάρι για παν ενδεχόμενο, που όμως ήταν ξεκάθαρα στον «πάγο» ως τώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική