Αλμωπός Αριδαίας| «Δίχτυα» για Γιάννη Γκέσιο




Την περίπτωση απόκτησης του Γιάννη Γκέσιου φέρονται να «βλέπουν» ζεστά στον Αλμωπό Αριδαίας, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor και ίσως υπάρξουν εξελίξεις. 

Ο 32χρονος επιθετικός, με καταγωγή από την Άρνισσα Πέλλας, καλύπτει όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης και την τελευταία διετία ξεχώρισε παραγωγικά με τη «γειτόνισσα» Θύελλα Σαρακηνών, βγαίνοντας και τις δυο σεζόν πρώτος σκόρερ της, με 33 τέρματα, 20 στην πορεία ανόδου από το τοπικό και 13 (πάνω από τα μισά των «πειρατών»), φέτος στην πορεία σωτηρίας στη Γ΄ Εθνική. 

Eπίσημη Ιστοσελίδα | Αλμωπός Αριδαίας – 1926

Ο Γκέσιος στο απόγειο της καριέρας του έπαιξε στην Α΄ Εθνική με Άρη και Κέρκυρα, ενώ έχει πολλές παραστάσεις και γκολ σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, με τις φανέλες των Βέροιας (πανηγύρισε άνοδο), Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανελευσινιακού, Αναγέννησης Επανομής, ΠΑΟΝΕ, Ρόδου, Εδεσσαϊκού, Αγροτικού Αστέρα, Χανίων, Εθνικού, Παναχαϊκής και Αιγινιακού. 

Γκέσιος: «Είμαστε 'προσγειωμένοι', δεν παρασυρόμαστε» | Novasports

Ο Γιάννης Γκέσιος, που ήδη δέχτηκε μια πρώτη κρούση από τους «κυανόλευκους», για διερεύνηση των προθέσεών του, δείχνει να βλέπει με θετικό μάτι τον Αλμωπό, αφού λόγω και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων προτιμά να μείνει σε ομάδα εντός Πέλλας. 

Παναχαϊκή : Τέλος ο Γκέσιος - to10.gr

Από την άλλη, και η ομάδα της Αριδαίας σκοπεύει να αποκτήσει ορισμένους γηγενείς παίκτες και για λόγους προσέλκυσης φιλάθλων και το «πακέτο» του Γκέσιου, λόγω ποιότητας, εμπειρίας και εντοπιότητας, δείχνει «ταιριαστό». 

Γιάννης Νιώπας: «Θα μείνει ο Γκέσιος»

Βεβαίως, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη (τυπικά δεν έχει ανανεώσει, τουλάχιστον όχι επίσημα) ρίχνει «ματιές» ενίσχυσης και σε άλλους έμπειρους παίκτες, εκτός νομού και αναμένονται δεδομένα μεταγραφικές εκπλήξεις, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις και για ανανεώσεις, αλλά και αποχωρήσεις, μετά τη φυγή του Καμπλιώνη. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική