Αγροτικός Αστέρας| Προχωρημένες επαφές με Λάζαρο Μαντζίρη


Μαντζίρης στο magnesiasports: Πολύ μεγάλος σύλλογος η Νίκη ...

 «Ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λάζαρου Μαντζίρη φέρεται να έχει επιδείξει ο Αγροτικός Αστέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor. Το θέμα δείχνει σε καλό δρόμο και είναι αρκετά πιθανό να ντυθεί ξανά στα πράσινα, μετά από μια τριετία. 

Μαντζίρης τριετίας στον Ηρακλή | SDNA

Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ (ύψους 1.95) πέρυσι έπαιξε στη Φούτμπολ Λιγκ με την Τρίγλια και παλιότερα σε Νίκη Βόλου, Μακεδονικό, Σπάρτη και Κύπρο (ΕΝΑΔ). 

Αποκτήθηκε ο Μαντζίρης και πάει Σπάρτη(vid) – Iraklis1908.gr

Ο 25χρονος στράικερ, που είχε βγει πρώτος σκόρερ στο νεανικό ρόστερ των «πράσινων» το 2017, βοηθώντας στη μεγάλη πορεία προς την… τιτάνια σωτηρία, δείχνει «δεμένος» με την ομάδα του Ευόσμου, ενώ επιθυμεί και ο ίδιος να παίξει φέτος σε ομάδα της πόλης, οπότε μάλλον δύσκολα θα «σκαλώσει» κάτι, εκτός φυσικά αν δεν αποδεσμευτεί από τον ΠΟΤ.  

Ούτε τώρα, ο Λάζαρος Μαντζίρης… - Sfina.gr

Για την επίθεση υπάρχουν ήδη οι Σαλπιγγίδης, Αβραμίδης, Δαμουλάκης, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα Παπαποστόλου (ίσως αποτελεί συνάρτηση του Μαντζίρη). 

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έχει ήδη αποκτήσει τους Βόσδου, Ηλ. Μπουλγκουρίδη, Σαλπιγγίδη, Βρυώνη, Χ. Καρασαββίδη, ενώ κοντά είναι ο γκολκίπερ Πέππας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική