Πόντιοι Κοζάνης| Με συμβουλευτική-εξωθεσμική βοήθεια ο ατζέντης Πασχάλης Παπαδόπουλος


ΑΕΠ Κοζάνης - Home | Facebook
Την εξωθεσμική αρωγή του στους Πόντιους Κοζάνης, με προτάσεις, συμβουλές και τεχνογνωσία, είναι έτοιμος να προσφέρει ο καταξιωμένος και έμπειρος Κοζανίτης (Καισαρειά καταγωγή) ατζέντης, Πασχάλης Παπαδόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor

Χωρίς να έχει ρόλο εντός της ομάδας, διοικητικό αξίωμα, επιτελικό και καίριο πόστο ή οικονομική συμβολή, ο Πασχάλης Παπαδόπουλος θα βοηθήσει ως ειδικός εξωτερικός σύμβουλος σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και κυρίως αγωνιστικού σχεδιασμού (σίγουρα παίκτες και ίσως άποψη για τεχνικό τιμ). Με συμβολή στο "χτίσιμο" και τη δομή της ΑΕΠ.


Ο γνωστός μάνατζερ (έχει συνεργαστεί με σπουδαίους παίκτες, όπως Ντέμη Νικολαϊδη, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Ηλία Ατματσίδη, Μιχάλη Κασάπη, Άκη Ζήκο, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Ρολάν Γκόμεζ, Μιλέν Πέτκοφ κ.α.) άλλωστε διατηρεί καλές σχέσεις με την ομάδα, όπως και με πολλές εντός Κοζάνης, τις οποίες στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. 


Τα τελευταία χρόνια μένει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας (άρα ίσως προτείνει Αυστριακούς), έχει διασυνδέσεις και με Ντουμπάι- Κύπρο, ενώ έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, με τον αδερφό του να είναι παλαίμαχος της ΑΕΠ.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ (ποιος δηλαδή θα μπει μεγαλομέτοχος και πρόεδρος), αλλά και το μέλλον του Νίκου Κατακαλίδη στην τεχνική ηγεσία. 

Βεβαίως, στην ΑΕΠ υπάρχει αγωνία για την κατηγορία συμμετοχής, που θα κρίνει πολλά για τα επόμενα βήματα στον προγραμματισμό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική