Μακεδονικός| Γάντια σε Πρόδρομο Βεζυρίδη


«Κλείνει» στους τερματοφύλακες ο Μακεδονικός με την απόκτηση του Πρόδρομου Βεζυρίδη
Ενίσχυση στο «1» για τον Μακεδονικό, που απέκτησε τον 20χρονο Πρόδρομο Βεζυρίδη. 

Ο νεαρός, γιος του Πολυχρόνη (παλιός γκολκίπερ Δόξας Δράμας, ΟΦΗ, Πανσερραϊκού, Κέρκυρας, Αθηναϊκού κ.α.), έπαιζε στην Κ19 της Δόξας Δράμας, την Κ19 του Απόλλωνα Πόντου (πέρυσι ως τον Γενάρη), ενώ το τελευταίο εξάμηνο έκανε προπονήσεις με την Κ19 του ΠΑΟΚ. 

Ο Βεζυρίδης θεωρείται αξιόλογο ταλέντο και θα συνθέσει ισχυρό δίδυμο στην εστία με τον περσινό βασικό, Δημήτρη Γρηγοριάδη, ενώ η τριπλέτα συμπληρώνεται από τον 17χρονο Κώστα Παπαδόπουλο (παιδί των ακαδημιών). 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «πράσινων»:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Πρόδρομο Βεζυρίδη.

Ο 20χρονος πορτιέρο αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 την τελευταία τριετία.

Με την έλευση του στον Μακεδονικό, η θέση του τερματοφύλακα «κλείνει», αφού ο Βεζυρίδης θα ενσωματωθεί σε ένα τριμελές γκρουπ με τους Δημήτρη Γρηγοριάδη και Κώστα Παπαδόπουλο, προπονούμενοι υπό τις οδηγίες και συμβουλές του έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκου Γρηγοριάδη. Τους «άσσους» συμπληρώνει και ο Κλέβι Μίσκου, που θα δωθεί δανεικός σε ομάδα της Α1 ΕΠΣΜ.

Ο σύλλογος εύχεται στον πρόδρομο μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική