Eδεσσαϊκός| Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μάνιου




Οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Παναγιώτη Μάνιου από τον Εδεσσαϊκό. Ο Θεσσαλονικιός εξτρέμ πρόσφερε τα μέγιστα στους «πράσινους», με 6 γκολ κα 6 ασίστ στην πορεία άνετης (τελικά…) σωτηρίας, όντας πρώτος και στις δυο κατηγορίες για την ομάδα της Πέλλας. 

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μάνιου στα social media για τους «τριαινοφόρους»:

«Μετά από ενα χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του ιστορικού Εδεσσαικού ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας..! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου σε ολο το κόσμο που μας στηρίζε καθημερινά, στη διοίκηση και το προπόνητικο τιμ που με εμπιστεύτηκαν και σε ολους του συμπαιχτες μου για αυτη τη προσπάθεια που καναμε ολη τη χρονιά και ειμασταν σαν μια γροθιά!! Θέλω με τη σειρά μου να ευχηθώ στην οικογένεια του Εδεσσαικού την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες γιατί εκεί αξίζει!!! Εις το επανιδείν🙏🙏🙏!».

Μετά την ομάδα της πόλης των καταρρακτών, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του ΑΟ Καρδίας και του Άρη Παλαιοχωρίου «βλέπει» προς επαγγελματικές κατηγορίες και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, με την μετακίνησή του στα Τρίκαλα πάντως να δείχνει πως έχει «ναυαγήσει».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική