Καβάλα| Οι «3+2» εκκρεμότητες από το περσινό ρόστερ



Μια καινούρια ομάδα θα κληθεί να «χτίσει» στην Καβάλα ο Κώστας Ανυφαντάκης, αφού ελάχιστοι παίκτες θα συνεχίσουν από τον περσινό κορμό. 

Ήδη παρελθόν αποτελούν οι Δήμιζας (Κύπρο), Γ. Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (αμφότεροι Ιεράπετρα), Κουτσούμπας (Άρης Αβάτου), Παπαστεριανός (Τρίγλια), Μαϊδανός (Λάρισα), Σκαθαρούδης (ακόμα ελεύθερος), Μαρκόπουλος (Γερμανία), Λ. Ορφανίδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Μελισσόπουλος (Απόλλων Παραλιμνίου), όπως και οι Ντουρτμές-Μπρέγκου (συνεχίζουν στο τοπικό). Ο Οκάν ήταν δανεικός από την Ξάνθη και αναμένεται να αποφασίσει εκείνη για την τύχη του (μάλλον δύσκολα μένει στους Καβαλιώτες). 

Στον ΑΟΚ αναμένεται να συνεχίσουν οι Γαβριηλίδης, Καζαντζίδης, Κέρθι, Στίκας, Θωμαϊδης και ορισμένοι νεαροί, ίσως με προωθήσεις και από την πρωταθλήτρια Κ17 (φαβορί ο γκολκίπερ Σιαματάς και ο μέσος Γιαννακός). 

Ως τώρα αποκτήθηκε επίσημα ο νεαρός Μαλανδρής (αριστερό μπακ από Θάσο), ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Φίλιππος Τζαμπέγια (εκτός αν αλλάξει κάτι μετά την αλλαγή προπονητή, σε σχέση με ο,τι ίσχυε επί Παύλου Δερμιτζάκη, κάτι που όμως θεωρείται μάλλον δύσκολο). 

Στις εκκρεμότητες του περσινού ρόστερ, παικτών δηλαδή που δεν ανανέωσαν είναι οι Παύλος Καθάριος, Πέτρος Ορφανίδης (στη φωτό, ανάμεσα σε Σωτήρη Δεληκάρη και Αντώνη Αντωνίου) και Βασίλης Παπαδόπουλος. Για τον πρώτο εκτιμάται ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ανανέωσης. 


Ο Παύλος Καθάριος

Για τον Ξανθιώτη μέσο έγινε πρόταση και τηρείται στάση αναμονής για την απάντησή του (όλα ανοιχτά). 

Για τον τελευταίο, τον Καβαλιώτη φορ που πέρυσι ήταν πρώτο σκόρερ των «γαλάζιων», εκτιμάται ότι δύσκολα θα ανανεώσει. 

Ξεχωριστά κεφάλαια είναι ο Αριστείδης Κόκκορης (όλα ανοιχτά, αν και έχει συμβόλαιο άρα μάλλον πιο πιθανό να μείνει), που αποκτήθηκε τον Γενάρη αλλά ο Πατρινός μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος με ρήξη χιαστού και δεν πρόλαβε να παίξει, αλλά και ο Ιορδάνης Αδαμάκης, επιθετικός που δόθηκε δανεικός στο Νέστο Χρυσούπολης. 

Ο νεαρός φορ αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία με τους «Αργοναύτες» και είναι πιθανό να επιστρέψει μόνιμα, από τη στιγμή που ο Ανυφαντάκης τον εμπιστεύτηκε και τον στήριξε στην προηγούμενη θητεία του, ενώ και τη δεδομένη στιγμή παρατηρείται «λειψανδρία» στη γραμμή κρούσης («παίζει» η επιστροφή Βαλαβανόπουλου). 

Ο Κρητικός τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Καβάλα και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει μπαράζ ανακοινώσεων, κυρίως για μεταγραφές, αλλά και για το πότε ξεκινά η προετοιμασία.

Σίγουρα θα αποκτηθούν δυο τερματοφύλακες πρώτης γραμμής, κάτι με το οποίο ασχολείται αρκετά και ο γυμναστής των γκολκίπερ, Νίκος Σουμουλίδης. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική