Διευκρίνιση Αλέξη Αποστολά προς ενδιαφερόμενες ομάδες: «Έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο!»




Με ανάρτησή του στα social media, ο Αλέξης Αποστολάς ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σκοπό να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, παρά τις κρούσεις συνεργασίας που δέχεται από ομάδες, τονίζοντας ότι έχει «κόψει» τη μπάλα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Αναλυτικά το post του 32χρονου Χαλκιδικιώτη, πρώην κεντρικού αμυντικού των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικού, ΠΑΟΝΕ, Αναγέννησης Επανομής, ΠΑΟΔ, Εθνικού Ν. Αγιονερίου, Αλμωπού Αριδαίας και Άρη Παλαιοχωρίου (τελευταίος σταθμός σε επαγγελματικές κατηγορίες, διατέλεσε και αρχηγός):

«Δεν είχα σκοπο να γράψω οτιδήποτε αλλά ενιωσα την ανάγκη να το ανακοινώσω και εδω λόγω των τηλεφωνημάτων που δέχομαι για να πάω σε ομάδες...Εχω σταματήσει την οποιαδήποτε ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο εδω και ένα χρονο!Μετά από 20 χρόνια επαγγελματικού και μη ποδοσφαίρου αποφάσισα οτι απ τη στιγμη που δεν μπορώ να προσφέρω τα αναμενόμενα λόγω υποχρεώσεων να σταματήσω.Υπηρετησα και σεβάστηκα το άθλημα καθώς και τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όσο καλυτερα μπορούσα! Θα ειμαι παντα ευγνώμων γι αυτά που έζησα στο χώρο του ποδοσφαίρου!Καλη συνέχεια ευχομαι σε όλους εσας που ασχολείστε με το οποιοδήποτε άθλημα...Ξερω οτι αυτο το οποίο θα μου λείπει ολη μου τη ζωή είναι τα αποδυτηρια🙏».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική