Τρίγλια| «Κλείνει» τον γκολκίπερ, Χρυσόστομο Ιακωβίδη & πέντε αποχωρήσεις





Μια ανάσα από την απόκτηση του τερματοφύλακα, Χρυσόστομου Ιακωβίδη δείχνει η Τρίγλια, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor

O 22χρονος Θεσσαλονικιός γκολκίπερ ξεκίνησε από τον Πρωτέα Ευόσμου και ακολούθως εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη, φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα. 

Την τελευταία τετραετία ο Ιακωβίδης έπαιζε στις ΗΠΑ, με την ομάδα Quinnipiac Bobcats, ενώ θα συνθέσει το τρίο στα δοκάρια για τον ΠΟΤ, μαζί με τους παραμένοντες Στέφανο Παλαβράκη (έμπειρος και βασικός) και Φώτη Σγουρή (νεαρός γηγενής). 

Ουσιαστικά, πρόκειται για τη δεύτερη προσθήκη στους Χαλκιδικιώτες, μετά τον Άγγελο Παπαστεριανό, ενώ επαφές υπάρχουν με αρκετούς παίκτες με θητεία στην κατηγορία.

Στον αντίποδα, στην ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Δεδομένα παρελθόν θεωρούνται σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor οι Γιάννης Μιλκούδης (έμπειρος στόπερ, που πρόσφερε πολλά τα τελευταία χρόνια και ως αρχηγός), Θωμάς Ναζλίδης (έμπειρος επιθετικός, που ήρθε τον Γενάρη), Γιώργος Γιαγκιόζης (Κρητικός γκολκίπερ, που επίσης ήρθε τον χειμώνα), Λάζαρος Μαντζίρης (σέντερ φορ, που συζητά για την επιστροφή του στον Αγροτικό Αστέρα), αλλά και ο Παύλος Ζώτος, δεξιός μπακ που αρχικά έδειχνε κοντά σε ανανέωση, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στην πορεία και αποχωρεί, κατόπιν δικής του επιθυμίας. 

Βεβαίως, προσεχώς θα οριστικοποιηθούν και άλλα «διαζύγια». 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη αποτελούν παρελθόν και οι Πότσι, Λεμονής, Παπαδημητρίου, Ρογγότης και Βουτσάς. 

Τέλος, τη Δευτέρα πιθανότατα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την Τρίγλια στις 18.00.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική